2777
2789
عنوان

با فیلم نوزادیام کلیپ درست کردم

213 بازدید | 17 پست

روزی که بدنیا اومدم فیلم نوزادیام هست ، پدرم میاد از تو تختم برم میداره بوسم میکنه ، خیلی صحنه قشنگیه 

اهنگ تو ای بال و پر من ابی هم گذاشتم روش خیلیییی قشنگ شده با چند تا از عکس بچگیم کنار بابام 

چند بار خواستم بزارم استوری پشیمون شدم 

از وقتی واتساپ ف یل تر شد ، دیگه منم استوری نذاشتم 

قبلش میزاشتم 

البته فقط از چیزای قشنگ و دلنشین 

ولی خب الان وقتی فکر میکنم میبینم اونموقع چقد اسگل بودم ، اصن چه دلیلی داشت این کارم 😬

چقدم ذوق میکردم😂

ولی دیگه نمیخوام بزارم 

از نظرم کار چیپیه 

البته خدای نکرده قصد جسارت به کس رو ندارم ، برای خودم گفتم 

نطر شما  چیه ؟؟؟

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

اصلا از استوری توی واتساپ خوشم نمیاد😬

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

نه چ اشکالی داره خیلی هم قشنگه

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دیگه به ندرت استوری واینا میزارم بنظرم خزههه

خدا رو هزار مرتبه شکر که   به آرزوم  رسیدم و بعد از ۱۴۰۴ شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۴ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜

برای تولدت بذار 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
استوری واتساپ دیگه خز شده ولی اگه میخوای بزاری روز تولدت تو اینستا بزار

برا اونم یه جور دیگه درست کردم خیلییی قشنگه 

اهنگ چشمی به هم زدمیو دنیا گدشت هایدس 

آخه اگثر مخاطبان اینستا ندارن

به زمانبندی خدا شک نکن❤️