2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا دکترا انقدر خراب میکنن😫😫😫 واسه من افتادگی نداره ولی سمت راست و چپ بینیم قرینه نیست

خیلی بده با هزار امید عمل کنی اخرشم اینطور شه ..داشتم خودمو دلداری میدادم که ورمه ..ولی اونطور که بچه ها گفتن مث اینکه گند خورده😭😭

اخه ترمیم هزینش خیلی بالاعه

به حرفم گوش کن بینی ت بدنیس داری سخت میگیری.اگه دوسشنداری دکترخودت بدون هزینه تومطب میتونه برات درستش کنه غضروف اون قسمت رو برات زیاد گذاشته آویزون شده ازداخل بینی برش میزنه غضروفو ی کم درمیاره 

دوستم رفت براش درست کرد من ترمیم کردم چون بینی من خراب شده بود

خیلی بده با هزار امید عمل کنی اخرشم اینطور شه ..داشتم خودمو دلداری میدادم که ورمه ..ولی اونطور که بچ ...

اولین نفر نیستی عزیزم خیلیا ناراضی ان از عملشون دکترای عو.ضی پول کلان میگیرن آخرم گند میزن.

ناراحت نباش دیگه کاریه که شده اعصابتو به هم نریز ان شاءالله ترمیم میکنی عالی میشه

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️