2777
2789

چه اشکالی داره؟

وضع خودش خوب نیست نباید خواسته زیاد ارزو کنه؟ جرمه؟

هر کسی دنبال یه چیز تو‌زندگی

لطفا دختره رو هیچجوره قضاوت نکنید اگه ذاتش اینه از اول این بوده که باز حق خودشه هیچی

اگرم که نه حتما قبلا صد خودشو گذاشته و معرفت پسرا رو گرفته و تصمیمش عوض شده و بازم هیچی به کسی مربوط نیست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودش وضعش اونقدم خوب نیس

از اینجور آدما هم میترسم هم دعا میکنم از همه دور باشن که خیلی وحشتناکن

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

یاد اون دختره که میگفت زیر ولنجک باشه کنسله کلا با ادم هایی که تنها معیارشون پدل و چهره اس به هیچ عنوان حال نمیکنم به نظرم ارزش چیزهای عمیق تری مثل عشق و انسانیت رو نشناختن بله پول و چهره مهمه اما ملاک صد نیست

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
هلاک صداقتتم😂

😂😂😂❤️

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
چه اشکالی داره؟وضع خودش خوب نیست نباید خواسته زیاد ارزو کنه؟ جرمه؟هر کسی دنبال یه چیز تو‌زندگیلطفا د ...

خیلی مشکل داره 

همینو از خودش بخواد،از پدرش بخواد 

از پسر میخواد؟بره از همون اول با پسر پولدار 

تن به هر تفکری هم بده یا هر اختلاف طبقاتی 

دیگه نباید قربون صدقه همه رفت و به همه حق داد که 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)