2777
2789

چرا تو رژیم همیشه هوس نون پنیر میکنم.این همه چیز خوشمزه چرااا نون پنیر

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی اتفاقی افتاد ک تو زمان خودش خیلیییییی برام مهم بود و بابتش ناراحت شدم ولی بعد ۵ سال دیشب حکمت و دل ...

همه اتفاقات زندگیمون با حکمته و بعدا متوجه میشی

پاییز🍁🍂
چرا وقتی خدا میتونست عدالت برقرار کنه نکردهچرا یکی تو فقر و بدبختی بدنیا میاد یکی تو آسایش و رفاه

بنظرم اینجا قضیه تناسخ میاد وسط و اینجاست ک عدالت برقرار میشه

پاییز🍁🍂
چرا وقتی خدا میتونست عدالت برقرار کنه نکردهچرا یکی تو فقر و بدبختی بدنیا میاد یکی تو آسایش و رفاه

به نظرم مشکل در عدالت خداوند نیست .خداوند خالق هست فرموده بعضیها رو با جان و مالشون امتحان میکنم تا بدونم در شرایط سخت هم بهم ایمان دارن یا نه .در کنارش برای حل شدن مشکلات فقرا راه حل هایی داده که متاسفانه بنده ها بهش عمل نمیکنن هرکس به فکر خودشه  منظورم همه ثروتمندها نیست چون بعضیها کمک میکنن به نیازمندها 

ولی بعضی از ثروتمندها  به فکر زیاد کردن ثروت خودشون هستن  و کمک نمیکنن  مثلا یکی چندتا ماشین پارک کرده تو خونش هربار یه مدل رو سوار میشه درحالیکه اگه به نیازمند کمک کنه مشکل اونم حل میشه .

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

یه سری تو حرم امام رضا داشتم گریه میکردم

خیلی دلم گرفته بود

بعد یدفعه ،یه خانومی که کنارم بود یه انگشتر آبی داد بهم

و لبخند زد

من انگشترو نگاه کردم خواستم تشکر کنم رفته بود..

انگشتره جنس خاصی نداره ..بدله

تا حالا برام خوش یمنی خاصی نیاورده

ولی خب اینکه یه زن بی صحبت بهم دادش و خواست خوشحالم کنه و بعد سریع غیب شد عجیب بود

دچار🌿

این خیلی واضحه ما انسان ها جز خودمون و بقیه فقط از خدا شاکی هستیم مدام میگیم چرا چرا چرا. چرا وقتی فردی در فقر دست و پا میزنه بچه دار میشه؟ چرا وقتی فردی اونقدر ثروت داره که نمیدونه باهاش چه غلطی بکنه که گاهی مسابقه های مرگ میزارن کمکی به کسی نمیکنن؟ چرا آدم جای تلاش نشسته میگه خدا چوب جادویی رو تکون بده بگو اجی مجی یه کیف پول واسم بنداز؟ خیلی از مشکلات بشر دلیلش خود بشره نه هیچ چیز دیگه ای

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

این موضوع واقعا برا من بی جواب مونده هدف از خلقت انسان چیه ؟؟به دنیا بیای چند صباحی یا به خوبی یا بد ...

این واقعا برا هممون سواله و متاسفانه تا بعد از مرگ متوجهش نمیشیم🥲

پاییز🍁🍂