2777
2789
عنوان

تحصیل کرده بیاین

81 بازدید | 13 پست

من دهم انسانی ام هدفم اینه رشته حقوق یک دانشگاه خوب میارم مثلا دانشگاه تهران 

روزی باید چند ساعت درس بخونم ساعت ۸ تا ۲ و نیم بعد از ظهر هم مدرسه ام 

چیکار کنم چقدر بخونم چیا بخونن تمرکزم رو چی باشه تا الان نمره هام خوب بوده ولی خب اونجور خیلی خوب نخوندم همینقدر خوندم که از سرم وا کنم 

....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ربطی به ساعت درس خوندت نداره باید مفید درس بخونی روزی ۴ ساعت مفید بهتر از ۸ساعت الکیه

به نظرم اگه میتونی دوره ی استادهای خوبو بگیر و چندین بار ببینشون زمان ما تمرکز روی تست زنی بوده ولی تو به نظرم نهاییتو عااالی بده یعنی تمرکزت بیشتر روی نهایی باشه 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

ربطی به ساعت درس خوندت نداره باید مفید درس بخونی روزی ۴ ساعت مفید بهتر از ۸ساعت الکیهبه نظرم اگه میت ...

درسته ۸ ساعت اصلا نمیرسم بخونم ساعت ۳ میرسم خونه تا یه لقمه غذا بخورم میشه ۴ اینقدر از مدرسه میام خستم مثل یه تیکه جنازه میفتم رو زمین تکون نمیتونم بخورم از خستگی 

....

درسته ۸ ساعت اصلا نمیرسم بخونم ساعت ۳ میرسم خونه تا یه لقمه غذا بخورم میشه ۴ اینقدر از مدرسه میام خس ...

ظهر کم بخواب واقعا کله وقتتو میبره

من دهم و یازدهمو ۲۰ شدم دوزادهم ۱۹و۸۶ 

ظهرا کم میخوابیدم درس اون روزو حتما همون روز میخوندم از فرجه امتحانام کاامل استفاده میکردم دوره ی چندتا از استادای خوبو گرفته بودمو کلاس خصوصی میرفتم مدرسمم برتر شهر بود 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

ظهر کم بخواب واقعا کله وقتتو میبرهمن دهم و یازدهمو ۲۰ شدم دوزادهم ۱۹و۸۶ ظهرا کم میخوابیدم درس اون رو ...

رشتتون انسانی بود؟

جسارتا رتبه کنکورتون چند شد و چه دانشگاهی اوردین 

....

رشتتون انسانی بود؟جسارتا رتبه کنکورتون چند شد و چه دانشگاهی اوردین

من رشتم ریاضی بود ولی داداشم انسانی بود اونم همون کارارو میکرد حقوق علامه میخونه

من مدیریت دانشگاه تهران میخونم رتبه کنکورمم ۲رقمی بود دقیق یادم‌نمیاد ۷۶ یا ۷۴