2777
2789

سلام بچه ها شما ارتوپد خوب میشناسین؟ شنیدین هرکسی یه  دفتری واسه خودش میزنه میگن کارش کشیدن رگ و ارتوپده 

یه اقایی رو تعریف میکنند و پیج داره به نام فرهادامینی پتجه طلای اورمیه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر کسی خواست پیام بده تا براش بگم چکارمیکنه و چه نتیجه ای گرفتیم ما ازاراروز و دیسک کمر ..

نهایت یک رگ‌گیر هست.‌مثلا رگ‌باز میکنه. ولی جالبه به همه میگه بیایید.‌در حالیکه خودش هم‌میدونه مثلا ساییدگی زانو که درمانش عمل هست و با ماساژ خوب نمیشه طرف.‌تازه چه کلاسم میذاره ۶ ماه بعد نوبت میده.‌بدون نوبت هم قبول میکنه ولی مثلا یک میلیون ویزیت میگیره

ماوقتی رفتیم تو زیر لب وردی میخوند و افتاد به جان مادرم و هی پاهاشو وحشتناک مالش میداد

گفت ده دیقه صبر کن خوب میشه همه مشکلاتت

کی گفته شماارتروز داری هیچی نداری عفونته فقط 

الان خوب میشی میره 

من فکرمیکنم کاراون ورده.  امامادرمن چون مومنه زیاد روش اثر نگذاشت اون ورد 

بعدم اعتمادبه نفس بالاش که بعد مالش میگه عصاروبذارکنار وبرو 

خب معلومه مالش روهمه اثر داره 

من فکرمیکنم کاراون ورده. امامادرمن چون مومنه زیاد روش اثر نگذاشت اون ورد بعدم اعتمادبه نفس بالاش که ...

همون دیگه.‌دقیقا ماساژ میده پا داغ میشه طرف راه میره همون لحظه ولی بعدش بدتر میشه اوضاعش .