2777
2789

سلام. کسیو دیدین به دلخواه خودش بچه دار نشده باشه؟ وقتی سنش بالا رفت از تصمیمش پشیمون شد یا رضایت داشت همیشه؟

لطفا سن فرد رو هم بگید.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راستش ندیدم تا حالا نمیدونم 

دیگه از ۶ سالگی شاید پشیمونی بیاد که دیگه مهم نیست چند سال بعدش میمیره طرف 😐😐😐 دورراز جونش

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

این خیلیی به خود فرد بستگی داره

طرف بوده دوست نداشته بچه بیاره و نیاورده کاملا هم راضیه یکی هم بوده این و گفته نیاورده پشیمونه

بستگی داره اون تصمیمی ک میگیری از روی فکر باشه یا فقط شعار و حرف

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

این خیلیی به خود فرد بستگی دارهطرف بوده دوست نداشته بچه بیاره و نیاورده کاملا هم راضیه یکی هم بوده ا ...

ببین خیلی بهش فکر کردم و کاملا از روی فکره. ولی خب میترسم وقتی سنم رفت بالا تازه به یه نکته ی جدید برسم که پشیمونی بار بیاد. کاش میشد آینده رو دید.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

من کاری به این حرفا ندارم

۳۲ سالمه 

سه ساله عروسی کردم امسال اومدیم اقدام گنیم دیدیم نمیشه مشکل داریم الان دنبال درمانیم بچه بیاریم با اینهمه هزینه هتی گزاف و الافی و اسیری و هزار تا دارو امپول

بحثم این نیست اما ریسک نکن

بدن هرسال تغییراتی داخلش رخ میده

بلاخره میخای بچه بیاری یه زمانی

بیار زودتر

بخدا اگر خدایی نکرده نشه دارم حس خودمو میگم بهت خاهرانه اگر یه زمانی ک بخای نشه مث چی پشیمون میشی

من کاری به این حرفا ندارم۳۲ سالمه سه ساله عروسی کردم امسال اومدیم اقدام گنیم دیدیم نمیشه مشکل داریم ...

عزیزم انشالله حل میشه و به خواسته ی دلت میرسی. بله منم از حرفای شما خیلی میترسم... به نظر منم یکی بخواد بیاره زودتر بیاره.

عزیزم انشالله حل میشه و به خواسته ی دلت میرسی. بله منم از حرفای شما خیلی میترسم... به نظر منم یکی بخ ...

اره بیار بچه شیرینی خودش رو داره فاعدتا

جلوی پیشرفتت رو هم نمیگیره 

خاننده های خارجی که اینهمه پیشرفت دارن همشون بچه دارن ما. ک سهلیم 

زودتر افدام کن اصلا بیین چند وقت طول میکشه باردار بشی

امشالا همون ابتدا بسی

اره بیار بچه شیرینی خودش رو داره فاعدتاجلوی پیشرفتت رو هم نمیگیره خاننده های خارجی که اینهمه پیشرفت ...

ممنونم گل از وقتی که گذاشتی. راستش من دلیل حرفام پیشرفت و هیکل و پول و اینا نیست. فقط و فقط اینه که دنیا سخته! غم داره، بیماری داره، و... . بچه ای که نیست با عدم خوشه. "بودن" دردسره.

ممنونم گل از وقتی که گذاشتی. راستش من دلیل حرفام پیشرفت و هیکل و پول و اینا نیست. فقط و فقط اینه که ...

اره این دنیا ک افتضاح سختی داره 

اما انسان بنظره من ها ظوریه که

من دارم نظر خودمو میگم

تا پارساال میگفتم بجه چیه اه 

امسال ذیذم مشکل داریم بجه نمیاذ الان هی میگم وای کاش زودتر بچه بیاذ

الان شما چون انشالا ک هیچ مشکلی نداشته باشه از لجاظ بدنی چه خودت و همسرت فک میکنی بچه فرتی میاد بچه نمیخای

بخدا زمان بگزره خدایی نکرده بدنت یطوری بشه که بچه سخت بدنیا بیاد دیرتر از موعدی ک میخای بدنیا بیاذ

یا بفرض ها سنت بره بالاتر یهو تصمیمخ دگ انسان هر سال تصمیمش عوض میکنه فکراش عوض میشه 

بعدش بچه بخای 

ببینی وای سنت بالاتره بدنت خدایی نکرده هااا مشکل پیدا کرده هربار اقدام میکنی نمیشه

اونوقت میگی وای چه اشتباهی کردم

پشیمونی خیلی بده

خصلت انسان هم همینه

تا دیروز میکه بچه نمیخام 

ممکنه چندسال بعد بچه بخای

ممنونم گل از وقتی که گذاشتی. راستش من دلیل حرفام پیشرفت و هیکل و پول و اینا نیست. فقط و فقط اینه که ...

بجه ام بدنیا اوردن طوری نیست باب دل ما باشه مثلا برداریم چهل سالکی بیاریم

یاعسگی هست 

با این هوای الوده هزار تا مشکل رحمی تخمدانی اسپرمی هست 

ک انشالا هیچ کدوم براتون نباشه 

کلی میگم دگ اگر اره از مغازه جیزی بود ک اماده بود هروقت میخاستیم میرفتیم میخریدیم میگفتم هروقت عشقت میکشه برو بحر

اما بچه قضیش فرق داره 

و با گذر زمان ادم حوصله بچه داریش هم کمتر میشه 

من خاهرانه چون به مشکل خوردم بهت میگم این حرفارو