2777
2789
عنوان

تو بی پولی نامزدم بهش پول بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 52 پست

به نظرم نه،از الان مشکلاتش رو حل نکن،بد عادت میشه،مردا انقد دوست و رفیق و فامیل دارن ازش پول قرض بگیرن که شما به ذهنت هم خطور نمیکنه 

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگو پول میخوای بزنم برات

اینطوری غرورشو زیر سوال میبری

بهش بگو عزیزم من میدونم شرایط مالی مناسبی نداری 

منم پیشت هستم برای روزای سختت،یه مقدار پول دستم دارم گذاشتم برای روز مبادا ،ازم بگیر

اگه گفت نه و مرسی اینا

بگو خب بگیرش هر وقت دستت اومد بهم بده 

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام چندتا عضو داری؟ خیلی پستتو میبینم تو تاپیکا

۴۰۰

کانالم رو تقدیم امام زمان کردم 

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

۴۰۰کانالم رو تقدیم امام زمان کردم

میخوای تبادل انجام بده با کسی ک کانالش ۱۰۰ تا هست 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

میخوای تبادل انجام بده با کسی ک کانالش ۱۰۰ تا هست

حوصله تبادل ندارم عزیزم وگرنه خیلیا هستن که ۶۰۰۷۰۰به بالا هم حاضرن تبادل 

فقط میام اینجا

خیلی از کانال هم دوست فامیل هستن که استوری کردم خودشون اومدن 

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

با اجازه استارتر گل :)خیلیییی خوبه دیگه بعد رژیم خاصی میگرفتین؟

نه بابا یکم از خوردوخوراکم کم کردم خیلی خوراکی و ...میخوردم

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

ب مناسبت روز مرد هم میتونی بش پول بدی

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا