2777
2789

صبح تا حالا برای خودم گریه می‌کنم 

از حالا به بعد واسه سریال سوجان😂🤦🏻‍♀️

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

😂😂😂

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گریه نداره ک

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

نگران نباش اخرش سهراب میگیرتش 

داداش و زن داداش سهرابم تو یه زلزله ای چیزی میمیرن بچه هم میمونه واسه اونا 

قربان و طلا  و خاندانشونم به خاک سیاه میشنن 

فیلم ایرانیه دیگه

می دونی سخت تر از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

گریه نداره ک

بابا از اول تا آخرش غمه 

همین قربان روزی هزار بار نفرینش میکنم 😂

این قربان چندش چیه آخه

سنگ پا قزوینه همچین برای سهراب شاخ و شونه می‌کشه انگار مادربزرگ من بود رفت خواستگاری طلا

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
بابا از اول تا آخرش غمه همین قربان روزی هزار بار نفرینش میکنم 😂

😅بابا همه هی میمیرن 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
سنگ پا قزوینه همچین برای سهراب شاخ و شونه می‌کشه انگار مادربزرگ من بود رفت خواستگاری طلا

وای تازه الان هم میخوان سهراب رو بکشن 

چه عجب یه جا انیس مارمولک به درد خورد

اگر مامانم عاشق این سریال نشده بود الان من این همه ذهنم درگیر نمیشد😑