2777
2789
عنوان

تبلت یا لپ تاپ

82 بازدید | 20 پست

کلاس دهمم

واسه درس ها و فیلمای تدریس و مطالعه کتاب ها میخواستم

حداکثر بودجه ای که میتونم خرج کنم حدود ۲۰ تومنه تازه اونم قسطی😂

میخوام یه چیزی باشه که واسه سالهای دیگه و دانشگاه هم بتونم ازش استفاده کنم

خودم بیشتر نظرم روی تبلته

چون میتونم نت برداری کنم و راحتر تر کتابهارو بخونم، اگه جاهایی هم که تایپ و نوشتن مقاله لازم باشه از کیبورد بلوتوثی یا مگنتی استفاده کنم

نظرتون چیه

درمورد لپ تاپ هیچ اطلاعاتی ندارم

اما واسه تبلت شیایومی ردمی پرو مد نظرمه

نظرتون چیه

میشه دلیلش هم بگین؟؟

میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

همه از پاریس اومدن 

تو با انه در پاریس یکی که نیستی؟ 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه از پاریس اومدن تو با انه در پاریس یکی که نیستی؟

نه عزیزم

میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

منم بین تبلت و لپ تاپ گیر بودم کدوم بخرم تبلت خریدم خوب خیلی ام استفاده میکنم 

باید به کاربرد خودت ببینی کدوم بیشتر به کارت میاد 

مثلا رشته معماری لپ تاپ 

می‌دونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه می‌دونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!   
تبلت کاربردش بیشتره با اون بودجه لپ تاپ خیلی قدیمی میدن

ممنونم

تبلت خوب با این بودجه پیشنهادتون چیه؟ من خودم شیائومی ردمی پرو رو مد نظر دارم.. درموردش اطلاعی دارین؟خوبه؟

لپتاپ قلم دار لمسی کوچیک بخر. چون بعدا لازمت میشه که پاورپوینت و فتوشاپ و این چیزا کار کنی و با تبلت ...

سپاسگذارم

قیمتش حدودا چقدره؟ لپ تاپ پیشنهادیتون چی هستش؟

صفحه لپ تاپ بهترع بزرگ تره وبرای درس خوندن صفحش بزرگتره کمتر روی چشم فشار میاد مخصوصا شما که برای دانشگاه میخوای.من خودن تبلت دارم بیشتر وقتا هنگ میکنه سامسونگ هست برای لپ تاپ باید پرس وجو کنی نمیدونم چه مدلی خوبه حتما در انتخاب هرکدومش دقت کن وخوب فکرتو بکن کدومشو بیشتر لازم داری اما بنظرمن لپ تاپ بهتر بدردت میخورع

منم بین تبلت و لپ تاپ گیر بودم کدوم بخرم تبلت خریدم خوب خیلی ام استفاده میکنم باید به کاربرد خودت بب ...

مرسی

جسارتا برند تبلتتون چیه؟

من خودم شیائومی ردمی پرو رو مد نظر دارم

درموردش اطلاعی دارین؟ خوبه؟

لپ تاپ بگیر که هم برای دبیرستان هم برای دانشگاه به درد بخوره. با ۱۸-۱۹ تومن Lenovo بگیر خیلیم خوبهتب ...

مرسی عزیز

صفحه لپ تاپ بهترع بزرگ تره وبرای درس خوندن صفحش بزرگتره کمتر روی چشم فشار میاد مخصوصا شما که برای دا ...

ممنونم عزیزدل

لپ تاپ کاربردش بیشتره و کار های دیگه هم میشه باهاش کرد ولی چون تو کارت در حد کتاب و فیلم تدریس و این ...

مرسی از راهنماییاتون:)