بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم سه ماهگی بنظرم واضح هرچی بچه بزرگ تر میشه معلوم نمیشه چهرش مگ رنگی باشه
دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏
شوهرم الان نگاه کرد سنو رومیها ۲ بعدیه ما باهزینش مشکلی نداشتیم نمیدونم چرا ۳ بعدی سنو نکرده دکتر
اخه بر بچه ضرر داره نیازی نیس انشالله ب وقتش میبینی عجله نکن
دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏
میدونم میگم ان تی عکس بچه یکم واضحه بعد اون من ندیدم واضح بعدش تیکه ای دیده میشه
اکی۶سال پیش که خواهرم برا پسرش حامله بود ۴ماهگی جنین رفته بود سنو یه عکس کامل داده بود دکتر
بعضی از دکترا واقعا خوبن دمشون گرم