2777
2789
عنوان

دلم‌گرفته

89 بازدید | 21 پست

بی حوصله ام  و دل‌گرفته...همسرمم گفت خسته ام خوابید...چیکار‌کنم حوصلم بیاد سر جاش ؟دلم برای مامانم تنگ شده ۲ سال و نیمه که نیست ....بابام شکسته و داغون شده...نگاش میکنم از غصه میمیرم....خیلی دلم گرفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید سعی کنی با پدرت ویت بگذرونی باهم دوتایی برید بیرون

بهش زنگ بزن .اگر لازمه ببرش مشاور.

خودتم سعی کن بری کلاسی چیزی سرت رو گرم کن 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

یک چیزی برای مادرتون نذر کنید براش بپزید ، حلوایی ، کیکی ، چیزی پخش کنید یا اهل خونه خودتون بخورن یا بدین بیرون یا پدرو خواهر و برادرانتون بدید ، سر قبرشون برید براشون دعا بخونید قرآن بخونید ، به پدرتون زیاد سر بزنین ، دستگیرش باشید ، غذا بپزید لباسهاش بشورید ، انشالله به واسطه کمکی که به پدر و مادرتون میکنید خدا نگاهی به دل خودتون بکنه و سرشار از شادی اش کنه ❤️

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

باید سعی کنی با پدرت ویت بگذرونی باهم دوتایی برید بیرونبهش زنگ بزن .اگر لازمه ببرش مشاور.خودتم سعی ک ...

کلاس میرم البته حضوری نه انلاین .... بیرون نمیاد ...ولی گاهی میاد خونم و ازس پذیرایی میکنم...ادم با اعتقاد و ایمانیه گریه زاری و شیون و شکایت نمیکنه  ولی خب دلتنگه دیگه....از بچگی همو دوست داشتن و ازدواج کردن ...سخته یهو بعد ۴۹ سال زندگی مشترک دیگه نداشته باشیش