2777
2789

تا۳ماهگی درددرحدپریودطبیعیه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

طبیعیه عزیزم نگران نباش. برای تهوع ابلیمو و قرص دمیترون بخور واکر هم برای نی نی تون ضرر نداره با مشورت دکتر شربت ضد تهوع بخور. برای دل درد و دل پیچه هم دستشویی زیاد برو، مایعات بخور، کیسه اب گرم رو بزار روی دلت و پتو بپیچ دور خودت و دراز بکش. کاری بیش از این و تحمل از دستت برنمیاد عزیزم.انشالله زودتر نی نی خوشگلتون صحیح و سالم میاد تو دستاتون عزیزم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شکمت گرم نکن بچه سقط میشه بخونی اصلا میگن نباید دوش اب گرم بگیری اگه درد داری برو دکتر شاید نیتز ب دارو باشه

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

شکمت گرم نکن بچه سقط میشه بخونی اصلا میگن نباید دوش اب گرم بگیری اگه درد داری برو دکتر شاید نیتز ب د ...

ممنون ببخش اگه ناراحت نمیشی چرا دخترت از دست دادی البته ببخشید 

الا بذکر الله تطمئن القلوب
ممنون ببخش اگه ناراحت نمیشی چرا دخترت از دست دادی البته ببخشید

عزیزم هفته ۳۵حرکتش کم شد رفتم سونو قلبش میزد یهو ایست قلبی کرد💔💔چند روز بود حرکتش عوض شده بود ب دکترم گفتم گف عادیه درصورتی ک عادی نبود خدا ازش نگذره نمیدونم شایدم خواست خدا بود

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

عزیزم هفته ۳۵حرکتش کم شد رفتم سونو قلبش میزد یهو ایست قلبی کرد💔💔چند روز بود حرکتش عوض شده بود ب دک ...

عزیز،دلم شاید حکمت و خواست خدا اینطور بوده الان بارداری بسلامتی؟ ؟

عزیز،دلم شاید حکمت و خواست خدا اینطور بوده الان بارداری بسلامتی؟ ؟

اره عزیزم، ولی تا بغلش نکنم ناامیدم نمیدونم چی میشه قلبم شکسته حالم بده

اره عزیزم، ولی تا بغلش نکنم ناامیدم نمیدونم چی میشه قلبم شکسته حالم بده

استرس نداشته باش فکرهای منفی نکن قرآن زیاد بخون 

به خدا توکل کن انشالله به‌حق خانم فاطمه زهرا سالم سالم میاد بغلت  

استرس نداشته باش فکرهای منفی نکن قرآن زیاد بخون به خدا توکل کن انشالله به‌حق خانم فاطمه زهرا سالم سا ...

ممنونم عزیز دلم دقیقا سپردم بخدا، ممنونم از دعای قشنگت انشالله شماهم ب سلامتی در اغوش بگیری