2777
2789
عنوان

شوهراتونو برا چه ویژگیهاش خیلی دوست دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 65 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۵۰ صفحه نیس که۱۸۶ تا پسته

زدم

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

به خاطر همه چیش علاوه بر این چیزایی که گفتی رو پای خودشه دستش تو جیب کسی نیست دوستم داره و هیچ وقت ب ...

من حتی چون خانوادش برا عروسیمون هیچ کمک نکردن حتی کادو پاگشاهم همسرم گرفت همسرم نذاشت پدرم جهیزیه بخره گفت پدر من هیچ نکرده چرا پدرتو جهیزیه بخره وهمسرم خیلی باغیرت 

من حتی چون خانوادش برا عروسیمون هیچ کمک نکردن حتی کادو پاگشاهم همسرم گرفت همسرم نذاشت پدرم جهیزیه بخ ...

مطمعنا خودتم خوبی که همسر خوبی گیرت اومده🤗

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

خواهرمنم همچنین ادمی میخوادبیادتوزندیگیش اماهرچی خواستگارمیادیاپولدارن مارونمیپسندن یانمازنمیخونن اه ...

عزیزم منم وقتی شوهرم اومد خواستگاریم سنتی بود ایشون خیلی سنش ازمن بزرگتر بودخونواده پولدار معروفی هستن توشهرشون منم‌مخالف بودم ولی خونوادم بخاطر اینکه خونواده شوهرم ادمای خیری هستن خیریه ایتام دارن وخیلی مذهبی هستن قبول کردن ولی من روحیم اصلا باهاشون یکی نبود الان دیگه فقط عادت کردم 

من شوهر نمیخوام 

ولی پاتنری که تلاش نکنه شوهر بشه هم نیمخوام آقا 

هق🥲😂 

کاش بود میومدم از وجنات و سکناتش‌‌ بهتون میگفتم 😂😌

حیف ...

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...