2777
2789

همسر من خوش اخلاقه دست و دلبازه اصلا سرزنشگر نیست و خیلی صبوره . چشم پاکه‌ . بابای خیلی خوبیه . محبت فیزیکی خیلی زیادی داره و دائم من و بچه هارو بغل می‌کنه و مییوسه یعنی هیچ عیبی نداره جز یه عیب 

اونم اینکه خیلی تنبله. خیلی زیاد تنبله هر چقدر بگم کم گفتم یعنی اصلا تو کار خونه هیچ کمکی نمیکنه مثلا بهش میگم زباله هارو ببر پایین میگه یه ربع دیگه اینقدر به ربع یه ربع می‌کنه که خودم عصبی میشم میبرم 

یا عصری که از سرکار میاد زنگ میزنه میگه چیزی لازم نداریم مثلا میگم تخم مرغ میگه حالا شب با هم میریم می‌خریم 😐 شب هم میگه خسته م میشه صب برم ؟ تا عصبی نشم هم کار رو انجام نمیده

این باعث شده حس کنم تمام مسئولیت زندگی رو دوش منه. پرخاش کنم و عصبی باشم و همش سرش غر بزنم و یه همسر و مامان بداخلاق و غرغرو باشم و اون یه همسر آروم و مهربون.

مامانم مدام تو اینستا کلیپ نصیحتی خوش اخلاقی با همسر و بچه ها میفرسته 

حالا فکر کن خرید کنه .اشغال بذار در حیاط. اما غر بزنه بداخلاق باشه .وبی محبت چه اتفاقی برای شما برای می افته هم از نظر روحی وهم جسمی ؟شما با خودتون فکر کردید با غر زدن پله پله شوهرتون رو از خودتون دور میکنید که علاوه بر اینکه کار هم انجام نمیده بی محبت و بداخلاق هم میشه واین نتیجه کار خودتونه .شوهر شما در زندگی مشترک داره خوب پیش میره  شما چطور؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید باهاش صحبت کنی بهش بگو من حسم این که همه زندگی بارش رو دوشمه چون تو تو کارا کمکم نمیکنی ،برای ه ...

فایده نداره هزار بار حرف زدم 

اولش که به خنده و شوخی میگیره و چرت و پرت تحویلم میده بعدشم یه قول الکی میده و میگه دیگه کمک میکنم اما هیچ کاری نمیکنه

حالا فکر کن خرید کنه .اشغال بذار در حیاط. اما غر بزنه بداخلاق باشه .وبی محبت چه اتفاقی برای شما برای ...

من دو تا بچه زیر پنج سال دارم 

با این دو تا بچه نونوایی میرم خرید میرم کار اداری انجام میدم دکتر میرم جسمم خسته میشه و گاهی حتی فرصت ناهار خوردن ندارم 

هیچ کمکی ندارم اگه همسرم هم کمک نکنه دیگه چه شراکتی تو زندگی مشترک با من داره؟