2777
2789
عنوان

اونی که عکس کاربرا و پخش کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 36 پست
چطور میتونم شکایت کنم کسی نفهمه؟

زنگ میزنی ب همون شماره جریان رو میگی بعد میگی بخاطر ابرو ونمیخام خانواده ام بفهمن ناشناس باشه پیگیری خودشون پیگیری میکنن

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

زنگ میزنی ب همون شماره جریان رو میگی بعد میگی بخاطر ابرو ونمیخام خانواده ام بفهمن ناشناس باشه پیگیری ...

حالم اصلا خوب نیست 

چند وقتیه که حتی وقتی می خوام کارهای عادیم رو انجام بدم به این فکر میکنم که همزمان اون سر دنیا چند نفر دارن شهید میشن ؟؟؟؟ چند نفر عزیزشونو از دست دادن؟؟؟  چند نفر برای آخرین بار همو دیدن؟؟؟ چند تا بچه حسرت یک روز بدون جنگ رو میخورن؟؟ و تموم این روزا فکر میکنم، چطور فردا جواب امام حسین رو بدم... چطور بگم منی که مجلس امام حسین می رفتم این حجم از ظلم و ستم و جنایت رو دیدم و کاری نکردم... مایی که همیشه میگفتیم اگر در کربلا بودیم امام حسین رو تنها نمیزاشتیم....                                      امروز...         صدها کربلا جلوی چشمانمون است        خدایااااا ظلم از این بیشتر؟؟؟                                      به کدامین گناه؟                                                 🖤   اللهم عجل لولیک الفرج 🖤                                 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی از رو پروفم اسکی رفتی

عه شبیه همه 

من اینو از پینترست برداشتم 

چند وقتیه که حتی وقتی می خوام کارهای عادیم رو انجام بدم به این فکر میکنم که همزمان اون سر دنیا چند نفر دارن شهید میشن ؟؟؟؟ چند نفر عزیزشونو از دست دادن؟؟؟  چند نفر برای آخرین بار همو دیدن؟؟؟ چند تا بچه حسرت یک روز بدون جنگ رو میخورن؟؟ و تموم این روزا فکر میکنم، چطور فردا جواب امام حسین رو بدم... چطور بگم منی که مجلس امام حسین می رفتم این حجم از ظلم و ستم و جنایت رو دیدم و کاری نکردم... مایی که همیشه میگفتیم اگر در کربلا بودیم امام حسین رو تنها نمیزاشتیم....                                      امروز...         صدها کربلا جلوی چشمانمون است        خدایااااا ظلم از این بیشتر؟؟؟                                      به کدامین گناه؟                                                 🖤   اللهم عجل لولیک الفرج 🖤                                 
اینستا

اینکه جدید نیست چندین ساله اینکارو میکنه.نی نی یارخم گفته عکس نزارید.اگرم عکستون پخش شد مقصر خودتونید.مگراینکه واستون اهمیتی نداشته باشه

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم

چقدر امضضاتون به دلم نشست واقعا حرف دل خودم بود. لایک کردم برای همین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

منم نصفه گزاشتم😐🤣😭 نمیدونم برداشته یا ن

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
منم نصفه گزاشتم😐🤣😭 نمیدونم برداشته یا ن

نمیدونم چیکار کنم حالم بده 

نمیدونم چیکار کنم حالم بده

منم  پیجشو میدی؟ بدم جرش بدن

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
منم پیجشو میدی؟ بدم جرش بدن

بیاید خصوصی بدم پیجش بیشتر از این پخش نشه