2777
2789
عنوان

داستان زندگیم😇

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 100 پست
درستو هم میخونی حتما بخون آینده خوبی داری

مچکرم،آره روانشناسی ترم آخرم

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسرداییم بود چپ نیوفتاد فوت شد امسال،سکته قلبی کردداداشم الان پیش خودمه

خدابیامرزتش دیدم فوت شده یجایی گفتی قطع رابطه کردن حتی دایی و پسرخاله یه همچین چیزی ...اخه چرا اونا ک میدیدن مادرو ناپدری چقد اذیتت میکنن چرا پشت سرت حرف میزدن مادربزرگ اینا

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
افرین خانم دکتر اینده

تشکر عزیزم 

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
خدابیامرزتش دیدم فوت شده یجایی گفتی قطع رابطه کردن حتی دایی و پسرخاله یه همچین چیزی ...اخه چرا اونا ...

آره کم کم همه رابطشون با ناپدریم خوب شد و با ما قطع ارتباط کردن،بعد نشستن پشت سرمون حرف زدن،حتی یبار شوهرم سرما خورده بود رفتیم بیمارستان اونجا یکی از خاله هامو دیدیم اومد پیشمون با خوشحالی به شوهرم میگفت عه مریض شدی

یبارم یه دعا توی ماشین شوهرم پیدا کردیم که یکی از خاله هام گذاشته بود زبون بند واسه شوهرم در حق ناپدریم

دیگه اینچیزا رو که دیدیم خودمون هم دیگه سمتشون نرفتیم،یا اینکه ما گفتیم ارث پدریمون رو میخوایم خاله هام و داییم میگفتن نباید ارثتون رو بگیرید

خیلی آدمایی مثل شما رو دوسدارم گذشته مهم نیست گذشته دیگه آینده رو باید ساخت

آره خب آدم باید از گذشته درس بگیره،همش با خودم میگم شاید از همون بچگی جلوی ناپدری در میومدم اینجوری به خودش جرئت نمیداد دخالت کنه، آخه میدونی حسرت یه چیزایی به دلم مونده مثلا یه جشن عروسی و ‌‌‌‌..

آره خب آدم باید از گذشته درس بگیره،همش با خودم میگم شاید از همون بچگی جلوی ناپدری در میومدم اینجوری ...

اشکال نداره لباس بگیر جشن کوچولو برید عکاسی عکس بگیرید متاسفم برا مادرتون با همچین آدم بی فرهنگ اشغال ازدواج کرده آدم دختر داره شو هرش هم بمیره نباید ازدواج کنه 

آره خب آدم باید از گذشته درس بگیره،همش با خودم میگم شاید از همون بچگی جلوی ناپدری در میومدم اینجوری ...

عزیزم همین که از خونه اومدی بیرون و شوهرتم خوبه روزی هزار مرتبه شکر کن واقعا مهم همینه فقط

اشکال نداره لباس بگیر جشن کوچولو برید عکاسی عکس بگیرید متاسفم برا مادرتون با همچین آدم بی فرهنگ اشغا ...

چی بگم والا، ما اگه یک درصد مادرم ازمون حمایت میکرد ناپدری نمیتونست تا اینجا پیش بره،بیشتر اشتباه از مادرم بود

غصه نخور خدا باهات بوده اتفاق بدتر نیفتاده مواظب زندگیت باش باهاشون رفت آمد نکن از زندگیت بنداز بیرون

عزیزم خدا زندگیتو برات حفظ کنه خوشبختت کنه سربلند کنه شوهرتو پیش زن و بچش کمتر شوهری قبول میکنه دادا ...

ممنون عزیزم بله میدونم شوهرم واقعا صبوری میکرد کنارم،اوایل که داداشم اومده بود رفتارش اصلا خوب نبود میدیم که شوهرم ناراحت میشه ولی اصلا به روی منم نمی‌آورد، خداروشکر الان داداشم خودشو اصلاح کرده 

عزیزم همین که از خونه اومدی بیرون و شوهرتم خوبه روزی هزار مرتبه شکر کن واقعا مهم همینه فقط

من زندگی الانم رو اول از همه به خدا و دوم به پسرداییم مدیونم،برای شادی روحش دعا کنید