2777
2789
عنوان

عکس رنگی با بیهوشی

62 بازدید | 12 پست

بچه ها من ی کیست یک سانتی تو لوله فالوپ دارم قرار عکس رنگی بگیرم می ترسم بیهوش شم اصلا کسی بوده با کیست یک سانتی  عکس رنگی بگیره خوب شه بارداز شه؟ 

خداوندا ارامشی بهم بده ک پذیرش هر اتفاقی تو زندگیم داشته باشم❤🥲کوچیک ترین دهه هفتادی✅دختری از تبار بختیاری💔

اره زیاد من ک بدون بیهوشی رقتم دردش خیلی کم بودقابل تحمل

بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ  حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از بیهوشی میترسی یا عکس رنگی از هیچکدوم نترس تازه بیهوش بشی راحت‌تری

از بی. هوشی یعنی بعدش منم نی نی دار میشم🥲

خداوندا ارامشی بهم بده ک پذیرش هر اتفاقی تو زندگیم داشته باشم❤🥲کوچیک ترین دهه هفتادی✅دختری از تبار بختیاری💔
اره زیاد من ک بدون بیهوشی رقتم دردش خیلی کم بودقابل تحمل

بعد عزیزم ذکتز بمن گف کیست تو. کوچیک رفع میشه راست میگ؟ 

به لطف خدا بیهوشی مثل خواب میخوابی و بیدار میشی

دعا کنید برام قرار برم قم  انجام بدم

از بی. هوشی یعنی بعدش منم نی نی دار میشم🥲

کیست منم داشتم داخل رحم نمیدونم توفالوپ چجوریه ولی خیلیا بعدعکس رنگی باردارشدن من ک نشدم 

بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ  حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️

کیست منم داشتم داخل رحم نمیدونم توفالوپ چجوریه ولی خیلیا بعدعکس رنگی باردارشدن من ک نشدم

چرا نشدی