2777
2789

ما عقدیم هنوز عروسی نگرفتیم بریم سر خونه زندگیمون 

نامزدم خیلی پسر خوبیه از هر لحاظ کاری ،قیافش بیسته

،خانواده هیچی کم نداره خداییش برا همین قبولش کردم 

ولی دیروز یه حرفی زد خیلییییی ناراحت شدم کلا ناامید شدم  فقط بگین حق دارم یا من زیادی حساسم؟

گفت اگر نیازمو برطرف نکنی منم این و اونو نگاه میکنم 😶

گفتم چیییی!

منظورش این بود خیانت میکنم 

من واقا آتیش گرفتم از حرفش تند برخورد کردم گفتم منو از این چیزا نترسون به ضرر خودته نگاه کنی هنوز نه به باره نه به باره تو نمیدونی من میتونم برطرف کنم یا نه 

اینم بگم هنوز درخواستی ازم نداره منظورش کلا در طول زندگی بود اگ برطرف نکنم اینو و اونو نگاه میکنه😑

الان چند روزه قهریم بدهکارم شدم گفت با من تند حرف زدی

نظر خوبی ندارم درموردش

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بودم نمیبخشیدم 

ابن حرفی که زده یه روزی عملی میکنه مطمئن باش 

تا حاا هیزی ازش دیدی ؟؟

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
مشکل از اونه.از کجا معلوم همین الانم به اینو اون نکاه نمیکنه؟خددتو کوچیک نکن اصلا تحویلش نگیر تا بیا ...

بخدا بدهکارم شدم گفت من اینجوری به تو بگم تو باید تند برخورد کنی باهام

ببین قطعا حرف بدی زده

ولی چرت گفته

معلومه که زن و شوهر باید نیاز همو برطرف کنن.

کسی هم که اهل زندگی باشه، مریضی و بی حوصلگی گهگاهی رو درک می‌کنه.

بعضی مردها که خیلی گرم ن، یا از دوست و آشنا یا مجازی، از این چیزا شنیدن که زنه مثلاً زیادی ناز میکنه، میان مثلاً گربه رو دم حجله بکشن، بدتر گند میزنن.

ولی عزیزم اینو بدون، چه زن چه مرد، نیازش برطرف نشه، شیطون میاد سراغش....چه رک و راست بگه، چه نگه