2777
2789
منم اضافه شده کاش زودتر تو بچگی بقیه میبردن درمانمون میکردن

من قبلا نداشتم از وقتی ازدواج کردم شوهرم هی صداهای مضخرف درمیاورد شروع شد

مثلا ملچ مولوچ غدا خوردنش خیلی بد بودد اوایل

یا خاروندن ریشش خرچ خرچ صدا میده 

یا با صدا اب میخوره 

وای الان فکرشم میکنم دستام گزگز میکنن😩😬😑

جدیدا اون خیلی رعایت میکنه دیگه ولی حساسیت من بیشتر و بیشتر شده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما قبل از ازدواجن اینطوری بودین ؟ من میترسم دلم میخواد ببینم کسی تاحالا خوب شده

نه اصلاا اینطور نبودم..نسبت ب نظم و ترتیب و صاف بودن حساس بودم و هستم ولی صدا خیر..از وقتی ک سر درد گرفتم حساسیتم ب صداها بیشتر شد.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

من به این شدتی که شما میگید نیست ولی از اینکه سر و صدای زیادی باشه یا تو خونه همهمه باشه یا مثلا بچه داداشم با صدای جیغ جیغویی داره یچیزی تعریف میکنه و اینا خیلییییی اعصابم خرد میشه همش میگم کی بشه برم خونه‌ی خودم در سکوت

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

منم دارم همینو ادامس جویدن یادندان قروچه مادرم یادم میفته میخوام مغزشو متلاشی کنم یبارم زدم چون ازقص ...

من یکی دو بار میخواستم حمله کنم میرفتم جلو که بزنم با بدبختی جلو خودمو میگرفتم.ولی صدا از سرم بیرون نمی‌رفت  خودمو با مشت میزدم یا موهامو میکشم شاید آروم بشم

از صدای کف زدن محکم بدم میاد از حرف زدن زیاد یا پچ پچ یا چیزای دیگه .دقیقا هم تو خونه ماهم میدونن اعصابم ضعیفه تحمل ندارم از عمد انجامش میدن

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت