2777
2789
گوگل کن میاد .یه امام زاده هم هست سرش تو بم کرمان دفن شده امام زاده زیدبرا سرشون جایزه تعیین میکردن ...

ببین من دقیق در این زمینه ها آگاهی ندارم.  ولی شاید اونا معصوم بودن.  یا مجبور به این کار بودن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب اونجا ک محل دفن دست ها نیس. محل جدا شدن

ولی جدا از خودشون دفن شده دیگ

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

بله، درسته! هتک حرمت به تنهایی نمیتونه قانع کننده باشه! حالا من که نگاه کردم حرام نکرده بودن ایشون،ن ...

منم ندیدم بنویسن حرام

فقط یه جا دیدم اسم منبعشو درست مشخص نکرده بودن

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
نه عزیزم ببین اون مکان جاییه که دست رو قطع کردن متبرک به دست ولی دستا اونجا دفن نشدن پیش خود امام دف ...

ولی من اینطور شنیدم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

مرجع تقلید من میگه حرومه اهدای عضو. خودمم خیلی دوست داشتم.. ولی میگه اعضای بدن باید همش پیش هم خاک ب ...

عجب! 

اونایی که تو بمبارونا و جنگ ... تیکه هاشونم پیدا نشد.... تلکیفشون چی میشه؟ 

خدا جونم تا الانم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان
عجب! اونایی که تو بمبارونا و جنگ ... تیکه هاشونم پیدا نشد.... تلکیفشون چی میشه؟

شنیدی میگن تا اونجایی که میشه جمعشون میکنن؟  

ولی دیگه اگه مجبوری شد یا اینکه مثلا مثل این همچین اتفاقی اشکال نداره

یکم تحقیق کن متوجه میشی

درسته

شنیدی میگن تا اونجایی که میشه جمعشون میکنن؟ ولی دیگه اگه مجبوری شد یا اینکه مثلا مثل این همچین اتفا ...

عزیزم نمیدونم منظور مرجعتون چیه 

ولی اونوقت تکلیف دندونهایی که کشیدیم و مو و ناخن هایی که کوتاه کردیم و... چی میشه؟ 

خدا جونم تا الانم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان
عزیزم نمیدونم منظور مرجعتون چیه ولی اونوقت تکلیف دندونهایی که کشیدیم و مو و ناخن هایی که کوتاه کردیم ...

دندون رو نمیدونم. ولی مرجعم میگفتن ک حتی ناخن و مو هم خاک کنید.  هم واسه همین امر.  هم دور شدن از جن و طلسم و دعاها

عزیزم نمیدونم منظور مرجعتون چیه ولی اونوقت تکلیف دندونهایی که کشیدیم و مو و ناخن هایی که کوتاه کردیم ...

حالا من که اینکارارو نمیکنم.  اول کار هم نظرمو دادم. همه هیت دادن