2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بعضی وقتا خیییلی خوب میشهبعضی وقتا هم اینطوری...

فک میکنم با رفتار خودت ارتباط مستقیمی داره ! 

تاحالا غرورشو نشکوندی 

تا حالا با مرد دیگه ای حالا یا با فامیل یا غریبه مقایسه نکردیش؟

تاحالا بهش نگفتی فلان کار رو ت. بلد نیستی انجام بدی بابا ؟ 

نگفتی از فلانی یاد بگیر ؟ 

تاحالا از خریدایی ک واسه خونه می‌کنه تشکر کردی ؟ تاحالا ایراد گرفتی به خریداش ؟ 

شاید بگی خب اینا چ ربطی داره ولی واسه مردا غیر قابل تحملع

با همه حاضرجواب و سگ اخلاق ولی با تو خوش زبون و مهربونم تعجب میکنم آخه چرا انقد صبورم ؟ چرا واسه چیزایی ک ناراحتم میکنن باهات دعوا نمیکنم؟نمیترسمااا ولی نمی‌دونم چمه شاید دوست داشتن باشه ولی حیف عشق من که داره خرج آدمی میشه ک تو افکارش داره با یکی دیگه زندگی می‌کنه:»
چرا بعضی وقتا تو دعوا غرورشو شکستم

دعواااااا؟ 

همین دیگه بهتر این نمیشه 

سیاست داشتن و رعایت کردن اقتدار مرد یکم سخته 

ولی بدون سیاست بودن و شکستن غرور شوهر و بی اعتنایی به اصلی ترین نیازشون ک قدرت و اقتدار سخت تره عزیزم 

زندگی رو برات زهر مار میکنن من تجربه داشتم گلم هروز آرزوی میکردم صبح ک‌چشاوو باز کنم ببینم همش خواب بوده و هیچ رد پایی از شوهرم تو زندگیم نیست با چند ماه اقتدار دادن و رعایت کردن یه سری نکات بهترین دوران رو داشتم جوری ک‌خودمم هزار برابر بیشتر عاشقش شده بودم اونم خیلی محبت میکرد و احترام منو نکه می‌داشت الآنم یک ماهی میشه ک انگار ول کردم و باز داره رفتار شوهرم بد میشه دوباره باید شروع کنم 

یه اخلاق خیلیییییی بدی ک‌دارم یکم خسته میشم بعد مدتی 

با همه حاضرجواب و سگ اخلاق ولی با تو خوش زبون و مهربونم تعجب میکنم آخه چرا انقد صبورم ؟ چرا واسه چیزایی ک ناراحتم میکنن باهات دعوا نمیکنم؟نمیترسمااا ولی نمی‌دونم چمه شاید دوست داشتن باشه ولی حیف عشق من که داره خرج آدمی میشه ک تو افکارش داره با یکی دیگه زندگی می‌کنه:»