2777
2789
راه داره چون هنوز پول خونه کامل تسویه نشده و اگه من پرداخت نکنم در واقع همه چی خراب میشه

الکی یه دلیل بیار ..بگو برای تصویه باید به اسم تو باشه و بعدا دوباره میزنم به اسمت و دیگه نزن 

یه اگر ایشونم سهم داره به اندازه سهمشون دنگ بزن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صلح عمری هستش ک میگن اعتبار نداره

اره این چیزا هست اما بالاخره دسترنج شما بوده باید به فکر اینده اون مال باشید روی این چیزا هم حساب نکنید یهو میبینی یه اتفاقی میفته میزنه به نام یکی دیگه ! هرچه زودتر برو پیش یه‌ وکیل پیگیری کن 

ن اینطور آدمی نیست فقط میخواد همه چی برا خودش باشه ک من اگه مردم ی وقت ب بابام نرسه

این چ حرفیه خب سایشون مستدام اما فک نکرده خودش دور از جون فوت شه  حاصل زحمات تو به داداشاتم میرس ... حرفش اصلا منطقی نیس

راه داره چون هنوز پول خونه کامل تسویه نشده و اگه من پرداخت نکنم در واقع همه چی خراب میشه

قبول نکن. بگو بزار به اسم من باشه. من صلح عمری میکنم به اسم تو. چون راضی نیستم این مال به برادرها یا پدربزرگ مادربزرگ برسه. حتی اگه همچی خراب شدم زیر بار نرو. مادرها معمولا خرج پسرشون میکنن. یهو میبینی کلا انکارت کردن زد به اسم اونا

پس میده چون هنوز وام و پول خونه تسویه نشده و اگه من تسویه نکنم هیچ راهی نداره فقط میترسم خیلی دلخور ...

نمیشه یه بهانه ای در بیارید؟ مثلا بگید باید به نامم باشه تا بعدا بتونم روش وام بگیرم

( فکر کنم یه هچین چیزایی باشه )

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
چون ب جورایی ب نظر می‌رسید ک تلاش جفتمونه اما اون تمام پولاشو خرج خونه و داداشام کرد منم همه درامدمو ...

بلاحره شما توی اون خونه زندگی نمیکردی؟ خرج خورد حوراکت غیره؟

منصفانه حودت قاضی شو

💕