2777
2789
عنوان

از آمپول میترسم روانی شدم

236 بازدید | 26 پست

من از آمپول خیلی خیلی خیلی خیلی میترسم در حدی یک بار از بیمارستان فرار کردم من خیلی سرفه گلو درد داشتم دکتر آمپول ۳ تا نوشت گفتم بیرون میزنم بعد به شوهرم گفتم نمی‌زنم رفتم خونه گفت بزنم گفتم نمی‌زنم اونم عصبی شد گفت تو ببخود میکنی دستمو گرفت گفت بخواب الان میام میخواستم بلند شم گفت هیچ جا نمیره پاشو گذاشت رو پام آمپول زد منم دیگه آخرش گریه گرفت فردا باید دوم بزنم چکار کنم به شوهرم گفتم چرا این جوری کردی گفت اگر نکرد بودم میمرده

منم همینم............دو هفته پیش به زور آزمایش خون دادم

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در این حد نمی‌ترسم 

میترسما اما مجبور بشم با استرس میزنم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

چه رفتار شوهرت زشته آخه با زور ؟

دومیو نزن والا اثر روانی این جریان آسیب بیشتری به تو می نه تا اون سرماخوردگی 

سرماخوردگی درمان نداره صرفا اون دارو و تزریقات علایم رو پنهان می‌کنه وگرنه ویروس سر جاشه و نمیمیره با استراحت و مراقبت کم کم خوب میشی برای غلبه بر ترست بعد ها کلاس تزریقات برو و یاد بگیر بعد تا خودت واسه خودت تزریق کنی اینجوری درست میریزه ترس از آمپول هم طبیعیه ما اینجا پرستار داریم خودش هر روز تزریقات ابن و اونو انجام میده ولی طاقت یه سوزن بی حسی دندون پزشکیو نداره اینو گفتم تا بدونی کاملا طبیعیه 

شوهرت هم آدم بی ادبیه و رفتارش خیلی زشت و وحشیانه ست ینی چی که با زور و اجبار آمپول تزریق کنه !

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
چه رفتار شوهرت زشته آخه با زور ؟دومیو نزن والا اثر روانی این جریان آسیب بیشتری به تو می نه تا اون سر ...

من خیلی ناراحتم ولی الان سرفه نمیکنم راحتم بخاطر آمپول ولی درد داره

من خیلی ناراحتم ولی الان سرفه نمیکنم راحتم بخاطر آمپول ولی درد داره

آمپول چی نوشته واست ؟اسمشو بخون 

اگه دگزا باشه که اصلااااا تزریق نکن

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣