من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
این اسم ها معنی قشنگی دارن و چون شاید شما نشنیدین نظرتون اینه که زنش روش نمیشه صداش کنه. مثلا اگه اسم همسر آینده ش رونیا باشه پسر باید خجالت بکشه؟ رامیز ترکیه و آکام کردی... اسم ها رو اگه معنی شون رو بدونیم به عمق زیبایی و ظرافت شخص انتخاب کننده اسم پی می بریم نه بر اساس قضاوت ذهنی.
این اسم ها معنی قشنگی دارن و چون شاید شما نشنیدین نظرتون اینه که زنش روش نمیشه صداش کنه. مثلا اگه اس ...
نه عزیزم اسم ها وایب دارند بعضی اسمها برای یه مرد شکیل نیست بلانسبت جای خواهر ما میشه از بچگی یه اسمی که قدرت کافی نداره صداش بزنید روش میمونه قوی بار نمیاد اینهمه اسم اصیل ایرانی که قدرتمند هم هستند
نه عزیزم اسم ها وایب دارند بعضی اسمها برای یه مرد شکیل نیست بلانسبت جای خواهر ما میشه از بچگی یه اس ...
نظری رو حرفتون ندارم که دید شما اینطوریه که شاید مورد پسند بعضی ها نباشه. ایشون سوال کردن و من هم پیشنهاد دادم. امیدوارم اسم با ممسایی رو بچه شون بذارن.