2777
2789
عنوان

اگر یروز پولدار شم

72 بازدید | 4 پست

اول شروع می‌کنم هر گرفتاری رو که می‌شناسم دستش رو می‌گیرم 

چون می‌دونم گرفتاری یعنی چی می‌دونم وقتی به تهش میرسی و به همه جا چنگ میندازی تا بلکه دری باز بشه یعنی چی 

بعد میرم تو شهر خودمون یه خیریه ای موسسه ای یه چیز مفید افتتاح می‌کنم یه چیزی که اونجا کم باشه و مردم بهش نیاز داشته باشن 

چون به نظرم اگر هر کسی که موفق میشد میرفت و تو شهر خودش چنین حرکتی میزد اونوقت خیلی ها مجبور نبودن برای کوچکترین مسئله ای بلند شن بیان شهر های بزرگ مثل تهران 

دلم می‌خواد یکی باشم که دعای خیر پشت سرم باشه این آرزومه من خیلی قدرت دعای مردم رو باور دارم خیلییی زیاد 

امیدوارم که یروز بشه یروز بتونم اونی بشم که می‌خوام 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

برای رهایی جامعه ملی یا جهانی از فقر  نیاز به افرادیه که فراتر از کارت به کارت کردن! از خودگذشتگی کنند و حاضر باشند با نظام ناعادلانه توضیع ثروت مبارزه کنند! 

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

اسی ی چی بگم منم همیشه میگفتم بزرگ شدم این کارو برای آدمای نیازمند میکنم یا میرم ی درمانگاه تو ی جایی محروم درست میکنم یا مدرسه اما هیچی نشدم نمیگم هیچی نشدم در جایگاه خودم آدم مفیدی هستم اما یک درصدم نمیتونم اون کارا رو بکنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی ی چی بگم منم همیشه میگفتم بزرگ شدم این کارو برای آدمای نیازمند میکنم یا میرم ی درمانگاه تو ی جای ...

مهم اینه که در جایگاهت آدم مفیدی هستی 

مهم اینه در حد توانت مفیدی 

خیلی‌ ها هستن پولشون از پارو بالا میره اما نه تنها کمکی به بقیه نمیکنن بلکه زیر پاشون رو هم خالی میکنن 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐