2777
2789
عنوان

داروی اعصاب

60 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

من دو هفته میشه که دارم قرص اعصاب میخورم ، فلوکستین به همراه پرانول بعدش از وقتی شروع کردم خوردن یکی سینه هام تیر میکشه می‌تونه از قرص باشه 

شنیدم این قرص باعث کیست سینه میشه

شما تجربه ای دارین؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فکر نکنم ربطی داشته باشه ولی این قرصایی که میخوری اعتیادآوره امکان داره دیگه بعد چند وقت به قرصای قوی تر احتیاج پیدا کنی و اینا جوابگو نباشه 

اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁
منم فلوکستین میخوردم بی اشتها شده بودم شمام بی اشتها شدین؟

من برا استرس میخورم ، پر خوری عصبی داشتم 

الان جلوی اون پر خوری عصبی رو گرفته به اندازه میخورم دیگه اینکه اشتهام رو صفر نمیکنه 

فکر نکنم ربطی داشته باشه ولی این قرصایی که میخوری اعتیادآوره امکان داره دیگه بعد چند وقت به قرصای قو ...

مجبورم من دیگه خیلی حالم داغونه چیزی جز قرص جوابگو نیست برام 

چند ساله زندگی نکردم اینقدر حالم بد بوده تازه زیاد هم اثر نزاشته روم هنوزم هست بخشی از اون حال بدم 

مجبورم من دیگه خیلی حالم داغونه چیزی جز قرص جوابگو نیست برام چند ساله زندگی نکردم اینقدر حالم بد بود ...

گل گاو زبان و اسطوخودوس و بادرنجبویه رو امتحان کردی

اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁
گل گاو زبان و اسطوخودوس و بادرنجبویه رو امتحان کردی

آره خوردم یه مدت ولی تغییر نکردم رفتم دکتر گفت اظطراب پاتولوژیکه ، یعنی غیر طبیعیه دست خود آدم نیست باید حتما دارو بخوری 

تازه با وجود قرص هم هنوز اوکی نشدم با اینکه روزی نیم ساعتم پیاده روی میکنم 

نشخوار فکری دارم 

اخر شب که میشه از استرس اصلا نمیتونم بخوابم تا چهار و پنج صبح بیدارم