2777
2789
عنوان

یه پیشنهاد دارم برای تحکیم و بهبود روابط زن و شوهری👌👌👌👌👌

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که نگفت همش آواره خونه این و اون باشین😐 در حد دو سه شب خونه پدر مادر خودتون. اونا هم خوشحال میشن

۳ شب؟؟؟؟؟

چخبره؟

هفته‌ای یا دو هفته یبار در حد یه شام یا ناهار کافیه، اگه قراره همش خونه پدر باشیم ازدواج نکنیم بهتره چه اقا چه خانوم

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

چرا

اگه شوهر اینجا زرنگی کرد و حکم عدم تمکین گرفت و رفت و ادعا کرد که زنش خونه رو ترک کرده چی؟

اگه خانواده یکی از طرفین براشون سوتفاهم بشه که بین زوجین شکرآب شده و با بدگویی از طرف مقابل در ذهن فرد تاثیر بذارن چی 

اگه به نبود هم عادت کنند چی

اگه شوهر اینجا زرنگی کرد و حکم عدم تمکین گرفت و رفت و ادعا کرد که زنش خونه رو ترک کرده چی؟اگه خانواد ...

شوهری که برای دوروز نبودن زنش (اونم دو روزی که از قبل هماهنگ شده و دعوایی هم نبوده) بره عدم تمکین بزنه معلومه منتظر بهونه بوده

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀
شوهری که برای دوروز نبودن زنش (اونم دو روزی که از قبل هماهنگ شده و دعوایی هم نبوده) بره عدم تمکین بز ...

بله سعدی می فرماید.

چون بسی ابلیس آدم روی هست

پس به همدستی نباید داد دست

ممکنه کسی باشه که از فرصت سواستفاده کنه

شما مجردی حتما

ببین دوره ی عقد هرکاریم کنی تکرار نمیشه 

من خودم رشتم مشاوره خانواده بوده

باور کن بعضی چیزا یه حرف راحته 

اصلی ترین چیز اینه

توی عقد دونفر نسبت به هم خجالت و رودربایستی دارن و سر همین هرحرفی رو نمیزنن و هر بی احترامی ای رو نمیکنن

دوری. دلیل خوب شدن روابط نیس عزیزم

اتفاقا بیشتر طلاق ها توی عقد خصوصا بخاطر بی احترامی دو خانواده و عدم تفاهم و دخالت ها و دوری بیاز حد و طولانی شدن این رابطه ی عقدی هست

لزوما دور بودن کارو درست نمیکنه

زنی ک زبون تلخی داره و مدام غر میزنه، دوریش مردو خوشحال هم میکنه، مردی ک مدام سرزنش میکنه و کتک میزنه، زن از خداشه نبینه مردشو چ بسا این دوری بشه عادت دیگ اصلا چشم دیدن همو نداشته باشن

اینا باید برن درمان شن، رابطه درست رو یاد بگیرن تفاوتها رو بفهمن

خیلی خیلی مفصله ک تو پیام نمیگنجه

لطفا هر نسخه ای رو برای همه نپیچید

چون جوابگو نیست

به خدا با صدای بلند میگه الله اکبر اخرش با صدای فالش قران میخونه مامانم ساعت ۶بابابام مذاکره میکنه و ...

آخ از طرف من محکم ماچش کن 😂

بابای خدابیامرزم هم همین صبح پا میشد قبل مدرسه با صدای بلند میگفت بچه هاااا خواب خوبه بخوابید😂شبکه ی یکم اخبار میذاشت و تام و جری 😂😂😂