زن و شوهرا رو دیدین دوران عقد چقدر وابسته هم آن همش دلشون میخواد پیش هم باشن همش بهم پیام میدن زنگ میزنن؟
رازش چیه؟
رازش اینه که چون از هم دورن برای هم تازگی دارن
حالا پیشنهاد من اینه که شما و شوهرتون هم بعضی وقتا به مدت چند روز از هم دور باشین. مثلا شما برین خونه والدین خودتون و اونم بده خونه والدین خودش . اگه هم بچه دارین یکی تون بچه ها رو با خودش ببره. چند روز جدا از هم بمونین. هم یاد دوران مجردی تون می افتین و با خانواده خودتون دیداری تازه میکنین هم به همدیگه فرصت میدین دلتون برای هم تنگ بشه. عین قدیما
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من قبلا شهر غریب بودم دو هفته ای یبار میرفتم دو روز میموندم ولی همش ولم پیشش بود چی میخوره چکار میکنه چون اون هیچ کسی رو نداره
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید