2777
2789
عنوان

هیچ وقت این ادمارو درک نکردم

73 بازدید | 7 پست

شوهر خالم خونه داره بهتریییییییییین نقطه شهر . یه خونه خیلی قدیمی شاید مال ۵۵ سال پیش کلنگی شده.  خونه و حیاطش بالای ۱۰۰۰ متره . پسرخالم میگفت املاکی قیمت داده گفته حدودی ۵۰ میلیارد قیمتشه حیاط دو نبشه یعنی موقعیت معرکه تو چهار راه اصلی شهر 

حالا شاید فکر کنید شوهرخاله ام یه مولتی میلیاردره . ولی در واقع یه پیرمرده ک داره با حقوق بازنشستگی زندگیش رو اداره میکنه خالمم سنی ازش گذشته بنده خدا پا درد داره همیشه این دکتر اون دکتر . دوتا پسر داره دوتا دختر هرکدوم یه جوری گرفتارند پسر خاله کوچیکم ماشین سنگین داره تازگی تصادف کرده بیچاره کلی ضرر کرده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داداشم چند وقت پیش تقریبا تو همون موقعیت خونه خرید بهترین و لوکس ترین خونه ها اونجان . خونه ۱۵۵ متری نوساز آسانسور پارکینگ خلاصه فووووول . ۶ میلیارد و ۳۰۰ . آخه مرد ناحسابی تو با فروش اون ملک کلنگی میتونی حداقل ۷ تا آپارتمان فول بخری . ب بچه هات هم نده اصلا بده اجازه مثل امپراطور ها زندگی کن