2777
2789

بخاطر عفونت گوش پرده گوشم سوراخ شده 

گوشمو ساکشن کردم و دردش افتاده 

ولی شنواییش کم شده و یکم داخل گوشم التهاب داره و بشدت سوت میکشه واقعا دیوونه شدم از صدای سوت 

امروزم خیلی تو گوشم خارش داره 

بعد ساکشن دکتر یه دارو ریخت تو گوشم و گفت یک هفته دیگه بیا تا نمیدونم چی چی بذارم رو سوراخ تا ترمیم بشه قطره و قرص هم گفت لازم نیست استفاده کنم ولی من میترسم دوباره عفونت کنه

شما چطوری درمان کردید ؟

شنوایی تون دوباره مثل اول شد ؟

این صدای سوت از بین میره ؟

کاربری سوم  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه باربعد یه مدت دکتر گفت خودش‌خوب‌میشه و ماقعا هم خوب شد برای پدرمم یهو یه بچه ای تا اخر گوشش مداد ...

ب منم گفت دو سه ماهه ترمیم میشه 

شما هم گوشتون شنواییش کم شد ؟ سوت میکشید ؟

هیچ دارویی استفاده نکردید ؟

کاربری سوم  
ب منم گفت دو سه ماهه ترمیم میشه شما هم گوشتون شنواییش کم شد ؟ سوت میکشید ؟هیچ دارویی استفاده نکردید ...

نه اصلا کاری نکردم خوب شد خودش

اره یک روزو خوردی سوت کشید

نه الان خوبم

وقتی عفونت کرده باید دارو بخوری نیازبه مراجعه مجدد به دکترهم نیست خودپرده بعد دوسه هفته ترمیم میشه

ده روز چرک خشک کن خوردم قطره انداختم ولی اصلا بهتر نشد  بعد رفتم ساکشن 

خوده دکتر گفت هفته دیگه بیا یچیزی اسمشو گفت ولی یادم نیست میذارم رو سوراخ پرده گوش تا زودتر ترمیم شه فکر کنم سوراخش ریز نیست تقریبا بزرگه قشنگ نفس میکشم از تو گوشم هوای سرد میره تو گلوم 

کاربری سوم  
پرده جوش میخوره. من یکیش با سیلی پاره شد یکیش با عفونت. اونی که با عفونت بود بازم ترمیمم شد.‌

چقد طول کشید تا مثل روز اول بشه ؟

شنواییت کامل برگشت ؟

هیچ دارویی استفاده نکردی ؟

گوش توام سوت میکشید ؟

کاربری سوم  
ده روز چرک خشک کن خوردم قطره انداختم ولی اصلا بهتر نشد بعد رفتم ساکشن خوده دکتر گفت هفته دیگه بیا ی ...

من هرکس رادیدم گوشش خودبه خودترمیم شده

مگه بارها پرده گوش بشه مبگن یک چیزی میذارن مثل فکر کنم چسبه  که جوش بخوره 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

نه اصلا کاری نکردم خوب شد خودشاره یک روزو خوردی سوت کشیدنه الان خوبم

همش یه روز 

من دو هفتس داره سوت میکشه لعنتی دقیقا از روزی که عفونت گرفت سوت میکشه حتی کمتر هم نشده دارم دیوونه میشم دیگه 

کاربری سوم