2777
2789

دوستان من چندماهیه دوران عقد هستم و انشالله خردادعروسیمه 

هردو تهران هستیم و خانواده شوهرم حدود شش هفت منطقه از ما پایینتر ساکن هستن و خونه ی شوهرمم همونجاست و ۵۵ متره که متراژش مهم نیست یکم بخاطر دورشدن از محل خودمون و رفتن به ته شهر  ناراحتم 

موقع ازدواج هم راجع به اینا خیلی جدی حرف نزدبم 

منم دوروز پیش گیر داده بودم به شوهرم که خونتو یابامستاجرت تمدید کن یابده مستاجر جدید بیا سمت بابام خونه اجاره کن 

پولشم داره ولی قبول نکرد و گفت به اون محل عادت داره و نزدیک بازاره واسه رفتوامدش راحته مسیر دور روی موتور کمردرد میگیره و ... 

منم برم اونجا خیلی خیلی غریب میشم وگرنه محله بدی نیست من خودم دوست ندارم برم ته شهر 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خلاصه خیلی عصبانی شده بودم گفتم وقتی میری اونور شهر دخترمیگیری فکر زندگی اینده هم باش تو عاشق عوارضی تهرانی قرارنیس دخترمردمو برداری ببری اونجا زندگی کنه 😔

هوس پدرزن پولدار میکنی به این چیزاشم فکر کن 

حالا خونشون اصلا نزدیک عوارضی هم نیست من به طعنه اینو گفتم که خاک برسرم 

ادامشو نخونده میگم مقصر شماییوقتی هیچ حرف واصراریم نداشتی اولش پس حالام بیخودی اعصاب ملتو بهم نریز و ...

اره عزیزم مقصر خودمم خیلیم عذاب وجدان دارم شوهرم ماهه بخدا حقش نبود چکار کنم حالا کمکم کن 

شرایط منو داری‌‌‌..منم حس میکنم اشتباه کردم از محل خوب خونه پدری اومدم پایین تر☹و همش دورم از خانواد ...

چند دقیقه راهه تا خونه بابات؟

نلایک!تویی ک امضامو میخونی واسم دعا کن یه شغل ثابت اداری پیدا کنم🥺😍 قطعا اثرات دعا کردن برای دیگران ب خودتم برمیگرده💙🤍کارزار خروج اتباع بیگانه https://www.karzar.net/visa
ادامشو نخونده میگم مقصر شماییوقتی هیچ حرف واصراریم نداشتی اولش پس حالام بیخودی اعصاب ملتو بهم نریز و ...

اسمت ب کامنتت میاد😂۲🤦‍♀️😑😂♥️

کچی کورد🪷☘️پروفم عکس زیبای زنان کورد سربند و لباس کوردی هست♥️

شوهرمم هیچی نگفت ولی خیلی ناراحت شد و فقط گفت فاطمه نزار بینمون نفرت بیفته گفت من فقط خیلی دوستت دارم وارم مدارامیکنم باهات وگرنه تو انگشت کوچیکه ی مامانتم نمیشی و ادما اینجور جاها خودشونو نشون میدن

بعدش دیگه رفتیم خونشون بازم بدبخت سرمو بوسید گفت بهش فکر نکن عیب نداره بخدا من خونرو خیلی سخت خریدم همون هم برام خیلی ارزش داره توروخدا خونه باباتو توسر من نزن

منم معذرت خواستم و واقعاااااا شدمنده شده بودم عذاب وجدان داشتم 

دیگه چیزی بروم نیورد و طبیعی بودیم باهم اما مثل همیشه نه 😔

شوهرمم هیچی نگفت ولی خیلی ناراحت شد و فقط گفت فاطمه نزار بینمون نفرت بیفته گفت من فقط خیلی دوستت دار ...

خداحفظش کنه چ برخورد قشنگی داشته باقضیه،

کچی کورد🪷☘️پروفم عکس زیبای زنان کورد سربند و لباس کوردی هست♥️