2777
2789
عنوان

مادر بزرگم به هفته س هیچی نخورده

| مشاهده متن کامل بحث + 3466 بازدید | 148 پست
ایشون در حال جان دادن هستن اما خود جان کندن هم احتیاج به یه مقدار انرژی داره باید یه سرم بگیره مادر ...

به نظر من اعمال انسان هست که تو این لحظه میاد تو نظرش یعنی تو این لحظات جان دادن چشم برزخی انسان باز میشه و اکثرا این مریض ها کسانی رو که قبلاً فوت شدن میان جلوی چشمش. حالا یکی زود جون میده یکی دیر . به نظرم باید با قاشق یا پنبه بهش آب بدن تا گلوش خشک نشه چون مریض تو این شرایط نفس های عمیق میکشه و لب و دهنش خشک میشه

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
موافقم. آدم نباید بگه فلانی داره میمیره پس ولش کنیم بمیره. باید تلاش کرد که بعد وجدان گریبان نگیره. ...

شما میتونین برین تو تاپیک های دیگه چون اونجا به دلسوزی های شما احتیاج دارن 

خوشحال شدم که ما رو قضاوت کردین و کمکمون کردین میتونین برین ❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم اکثرا تو این لحظات دکترا وقتی میبینن لحضات آخر عمر بیمار هست میگن ببریدش خونه.و زیاد نمیزارن ب ...

بله دکنرها بیماری که دیگه بهش امید ندارن و مرخص میکنن

ولی میگن تو خونه بهش رسیدگی شه نه اینکه ادم زنده روبی دوا دارو و سرم منتظر مرگش بشینند

پدر شوهر خودمم تو همچین شرایطی بود دکترها هم جوابش کرده بودن 

ولی تا لحظه اخر پرستار داشت سرم می گرفت با گاواژ سوپ خیلی رقیق در حد ۵۰ سی سی می گرفت 

تخت بیمارستانی براش خریدیم راحت زیر سرش و بلند کنیم 

نه اینکه اون از تشنگی جلومون عذاب بکشه و کاری نکنیم

خب اسی ما هرچی میگیم ببرینش بیمارستان میگی از تخت میفته یا دستاشو میبندن یا فلان اصلا منطقی نیس

آخه دکتر گفت به چه دلیلی بستریش کنیم وقتی که بدنش هیچ مشکلی نداره مگه دارو خواب آور بهش بدن که تکون نخوره 

مادر بزرگ من تو این همه سال یه سردرد هم نداشته بدنش سالم بوده فقط سنش زیاده و نمیدونیم چرا بی قراره و دستاش رو باند میکنه 

گفتی نبردیم بیمارستان گفتی فقط دکتر اومده رو سرش

قبل اینکه بی هوش بشه بیمارستان بردیم ولی بستریش نکردن وقتی هم کامل بیهوش شد دکتر آوردیم بالا سرش سرم وصل نکرد براش گفت روحش در عذابه یه هفته بیشتر عمر کنه بیشتر اذیت میشه چون بی قراره 

آخه دکتر گفت به چه دلیلی بستریش کنیم وقتی که بدنش هیچ مشکلی نداره مگه دارو خواب آور بهش بدن که تکون ...

هیچ مشکلی هم نداشته باشه همین که غذا نخوره سرم میزنن بهش یه هفتست یه قطره اب هم وارد بدنش نشده خدایی بی رحمیه اسی 

چند روز پیش بردیمش بیمارستان ولی هیچ مشکلی نداشت که بستری کنن به هیچ دارویی احتیاج نداشت و دکتر بستر ...

خب چند روز پیش احتیاج نداشته و الان که هیچی نمیخوره احتیاج داره 

دوباره ببریدش دکنر 

اگر اون بود بچه هاش مریض بودن ده بار می برد دکتر 

ما هم در قبال بزرگترها مسئولیت متقابل داریم.

به نظر من اعمال انسان هست که تو این لحظه میاد تو نظرش یعنی تو این لحظات جان دادن چشم برزخی انسان باز ...

قبل اینکه بیهوش بشه ازش می‌پرسیدم که مارو میشناسی میگفت آره و اسم عمو یا عمه اینای خودش که قبلا فوت کردن رو می‌آورد مثل اونا مارو میدید و هیچ درکی نداشت که بچش کیه نوه ش کیه 

ارع بابا بزرگم 

بابابزرگمو عمه هام بزور کشتن ن دکتر بردنش تو این حالت ب همه هم زنگ میزدن ک بابامو رو ب موته نمیایین بعد سه هفته ب رحمت خدا رفت دور از جون مامانبزرگت

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
قبل اینکه بیهوش بشه ازش می‌پرسیدم که مارو میشناسی میگفت آره و اسم عمو یا عمه اینای خودش که قبلا فوت ...

آره اکثرا شخص در حال احتضار فوت شده ها رو میبینه من چند بار دیدم شخصی که داره جون میده فوت شده ها رو میبینه و به اطرافیانش  میگه ببینید اینا اومدن من رو با خودشون ببرن ببینید دارن صدام میکنن . اون لحضات رو هیچ کس نمیتونه درک کنه جز انسان در حال احتضار

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
قبل اینکه بیهوش بشه ازش می‌پرسیدم که مارو میشناسی میگفت آره و اسم عمو یا عمه اینای خودش که قبلا فوت ...

بابابزرگ منم همینطوری بود

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
قبل اینکه بی هوش بشه بیمارستان بردیم ولی بستریش نکردن وقتی هم کامل بیهوش شد دکتر آوردیم بالا سرش سرم ...

این حرفارو ولش مگه ازطرف خدااومدن که میگن روحش درعذابه ..اینجوری گناه داره اون انسانه سرم وصلش کنید لباشو با پنبه خیس کنید حواستون باهاش باشه عمردست خداست ولی تاوقت رفتنش بهش برسید اون تکون خوردناشم بخاطر حال بیمارشه بالاسرش باصدای ملایم که اذیتش نکنه قران دانلود کنید بخونه ان شالله خدابهش سلامتی بده و باهاش مهربون باشه

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.