2777
2789
عنوان

مادر بزرگم به هفته س هیچی نخورده

| مشاهده متن کامل بحث + 3484 بازدید | 148 پست
آره دست و پاش یخه سعی میکنم دورش رو آروم نگه داریم کاش زودتر راحت شه خیلی اذیت میشه 🥺

اون احتمالا در حال جون دادن بوده یهو ترسیده جون به سر شده

براش یاسین و حدیث کسا بخونید بشنوه اروم بشه

انشالله زودتر شفا ببینه

واقعا سخته

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر گف قراره بمیره؟ اگه قراره بمیره که خب کاری به کارش نداشته باشینولی اگه دکتر چیزی نگفته زنگ بزنی ...

دکتره گفت اگه سرم بهش وصل کنیم شاید یه هفته بیشتر زجر بکشه دست و پاش یخه همش تکون میخوره و دستاش رو بلند میکنه با اینکه بی هوشه

فکرکنم نشستن بنده خدا از گشنگی و تشنگی خودش بمیره

منم این حسو داشتم که میخوان زودتر کار تموم بشه. درسته که ایشون احتمالا بیمارستانم بره زنده نمیمونه ولی انقد عذاب نمیکشه لااقل یه سرم میزنن آب بدنش تامین بشه یا آرام بخش میدن پرش نداشته باشه

منم این حسو داشتم که میخوان زودتر کار تموم بشه. درسته که ایشون احتمالا بیمارستانم بره زنده نمیمونه و ...

تازه فکرکن بنده خدا دو ماهه تو این حالته اینا هنوز همینطوری متتظر نشستن😐

آره قرآن می‌خونیم براش 😢

خدا ببخشه مادربزرگت رو .پدر من هم سه چهار روز آخر عمرش مثل این که تو کما باشه  غذا نمی‌خورد عرق وحشتناک میکرد و نفس نفس میزد قفسه سینش بالا پایین میومد و در نهایت جوون داد . لحظه احتضار واقعا سخته.چشم برزخی انسان باز میشه و همه چیز رو میبینه  .خدا به داد هممون برسه.  

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
احتمالا توی حالت احتضار هست کسی هست که مادربزرگت چشم انتظارش باشه ؟ اگر آره اونو صداش کنید بیاد بالا ...

همه اومدن سر زدن بهش ولی چون بیهوشه متوجه نمیشه 

شما نمیدونین چرا انقدر تکون میخوره و بی قراره؟