آره دست و پاش یخه سعی میکنم دورش رو آروم نگه داریم کاش زودتر راحت شه خیلی اذیت میشه 🥺
اون احتمالا در حال جون دادن بوده یهو ترسیده جون به سر شده
براش یاسین و حدیث کسا بخونید بشنوه اروم بشه
انشالله زودتر شفا ببینه
واقعا سخته
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
منم این حسو داشتم که میخوان زودتر کار تموم بشه. درسته که ایشون احتمالا بیمارستانم بره زنده نمیمونه ولی انقد عذاب نمیکشه لااقل یه سرم میزنن آب بدنش تامین بشه یا آرام بخش میدن پرش نداشته باشه
خدا ببخشه مادربزرگت رو .پدر من هم سه چهار روز آخر عمرش مثل این که تو کما باشه غذا نمیخورد عرق وحشتناک میکرد و نفس نفس میزد قفسه سینش بالا پایین میومد و در نهایت جوون داد . لحظه احتضار واقعا سخته.چشم برزخی انسان باز میشه و همه چیز رو میبینه .خدا به داد هممون برسه.
زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن