2777
2789
عنوان

مادر بزرگم به هفته س هیچی نخورده

| مشاهده متن کامل بحث + 2575 بازدید | 132 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دکتر هم اوردین بالا سرش ولی سرم نداد یه هفتس هیچی نخورده آدم سالم دیگه جوان نداشت تکون بخوره چه برسه ...

حتما پیگیر باش اینجوری نمیشه 

دکترای دیگه نشونش بده

خدانکرده بازم نتونه چیزی بخوره لوله میفرستن دهنش برای غذا😔

تجربشو دارم و دیدم...وحشتناکه

انشالله حتما سلامتیشو بدست بیاره

چرا سرم وصل نکرد گفتید چیزی نخورده؟

آره گفتیم آخه دکتره گفت سرم هم وصل کنیم بیشتر اذیت میشه نهایتش یه هفته بیشتر عمر کنه ولی خب تو خواب خیلی بی قراره همش تکون میخوره دستاش رو تکون میده اصلا انگار تو این عالم نیست 

حتما پیگیر باش اینجوری نمیشه دکترای دیگه نشونش بدهخدانکرده بازم نتونه چیزی بخوره لوله میفرستن دهنش ب ...

لوله دهن برای تنفسه. لوله غذارو از بینی میفرستن. اصلا هم وحستناک نیست بیمار معمولا چیزی حس نمیکنه

نه بیمارستان نیست دکتر آوردیم بالا سرش یه قطره داد چون زبان و دهنش کلا زخمه گفت این قطره رو بریزم تو ...

گناه داره  ببرینش سریع اورژانس زنگ بزنین امبولانس بیاد   چطور دلتون میاد گناه داره

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
آره گفتیم آخه دکتره گفت سرم هم وصل کنیم بیشتر اذیت میشه نهایتش یه هفته بیشتر عمر کنه ولی خب تو خواب ...

عزیزم مادر بزرگت تو لحظه احتضار هست . خدا ببخشدش. براش قرآن بخونید تا راحت جون بده . و تسلیم ملک الموت بشه 

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن