2777
2789
عنوان

برای رهایی ازاسترس اضطراب چکارکنم توروخدا بگین خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 50 پست
اره واقعا خسته شدم دیگه

ببین ما باید به این باور برسیم که حالمون خوب نیست و باید درمان شیم...منم مدتیه دارو میخورم واقعا بهترم

بعد از فوت پدرم روحی و روانی بهم ریختم الان که دارو استفاده میکنم ب آرامش رسیدم...برام دیگران مهم نیستن جز سلامت روح و روانم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین ما باید به این باور برسیم که حالمون خوب نیست و باید درمان شیم...منم مدتیه دارو میخورم واقعا بهت ...

خدارحمت کنه پدرتون رو عزیزم و ب دلتون آرامش بده🤍مستقیم خودتون رفتین روانپزشک؟

🦋🕊
خدارحمت کنه پدرتون رو عزیزم و ب دلتون آرامش بده🤍مستقیم خودتون رفتین روانپزشک؟

فدااای تو عزیزم

بله...دیدم حال خوبی ندارم و فقط گریه و بی‌قراری دارم و نگرانی تنهایی مامان و هزار فکر و خیال دیگه...به خودم گفتم نیاز به دکتر و درمان دارم و دو هفته پیش رفتم روانپزشک و برام به مدت یکماه تجویز کرد...بعد بمرور کم میکنه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اول ۱۰ اگه جواب نداد ۲۰ آره روزی یکی

ممنون گلم.‌عوارض نداره الان بخورم؟ از شدت استرس تهوع دارم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من میترسم دارو بخورم

چرا عزیزم...

ما باید روان سلامتی داشته باشیم تا جسممون هم سالم باشه

غذاهای سودا زاد زیاد نخور مثل پیاز و( سرچ بده)

زعفرون زیاد بخور عالیه ، دلمنوش های آرامبخش بخور

طرز فکرت رو عوض کن، کار خیر انجام بده حالت عالی میشه 

کتاب بخون ورزش کن

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
چرا عزیزم...ما باید روان سلامتی داشته باشیم تا جسممون هم سالم باشه

میترسم عادت کنم به دارو یا بدتر بشم بعدش... دارو هم دکتر داده بهم چندروزه من هنوز نگرفتم سیتالوپرام . ریسپریدون. بوسپیرون . اینارو داد

میترسم عادت کنم به دارو یا بدتر بشم بعدش... دارو هم دکتر داده بهم چندروزه من هنوز نگرفتم سیتالوپرام ...

ببین دکتر بهتر می‌دونه چی برامون نیازه و بمرور کم می‌کنه

خواهشاً استفاده کن و آرامش خودتو پیدا کن...

ببین دکتر بهتر می‌دونه چی برامون نیازه و بمرور کم می‌کنهخواهشاً استفاده کن و آرامش خودتو پیدا کن...

😭😭😭خیلی درمانده شدم حالم خیلی بده . دائم عصبی هستم استرس ودلشوره بی دلیل دارم احساس ناامیدی وپوچی دارم تپش قلب دارم اضطراب اجتماعی دارم خیلی وضعیتم بده 

میترسم عادت کنم به دارو یا بدتر بشم بعدش... دارو هم دکتر داده بهم چندروزه من هنوز نگرفتم سیتالوپرام ...

میدونی چون تو جامعه ما به غلط جا افتاده اگه کسی داروی آرامبخش استفاده کنه مشکل روانی داره و این باعث میشه کسی ب سلامت روح و روانش اهمیت نده و با ترس دارو بخوره یا حتی نخوره...در صورتیکه اگه سرمابخوریم یا مشکل قلبی یا ...داشته باشیم زود دکتر میریم و دارو مصرف میکنیم

اگه اطرافتو نگاه کنی همه داغون و افسرده آیم و هیچکس نمی‌خواد قبول کنه حال روحیش خوب نیست همه دیگران رو مشکل دار میدونن