2777
2789

یه نفر از آشناها چند ساله منو دوست داره و خواستگاری کرد و من جواب منفی دادم 

از همون اول چیزایی که استوری و پست می‌کردو معمولا میومد لایک میکردم و در کل اینو یه چیز عادی میدونم که هیچ ربطی به اون علاقه نداره

اون روز یه ریلز از خودش گذاشت اینستا و لایک کردم بعد داییم بهم میگه تو که نمیخوایش برا چی چراغ سبز نشون میدی چرا قاطع نیستی گفتم کجا ؟ گفت لایک کردی 

گفتم دایی تو دهه ۶۰ هستی من ۸۰ این چیزا واسه تو منظور دارن واسه من و همسنام کاملا بی‌منظوره 

و واقعا هیچ ربطی به اون علاقه نداره 

اون یکی داییم هم گفت نه تو متوجه نیستی آدم عاشق فقط دنبال یک هزارم درصد احتماله که بمونه به‌پات و کافیه تو با یه رفتار باعث بشی این موضوع تو ذهنش شکل بگیره

نمیدونم چی بگم این داییام هم که همش دارن عذاب وجدان میدن بهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب راست میگه دیگه

والا منم دهه ۸٠ام اصلا برام عادی نیست این حرکت

فک کنم فقط برای خودت عادیه😐😂

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
راست میگه با دست پس نزن با پا پیش بکش اصلا چرا فالوش کردی

با طرف کات میکنی و خودت میری

هرچی برمیگرده رد میکنی

اخرین بار اون پ داد و جوابشو ندادی

بعد حالا کارم بهش افتاده مجبور بودم

خاستم سره حرفو باز کنم ی سوال پرسیدم، بعدا فهمیدم سوالم زیاد سنجیده نبوده

بعد برگشت گفت ممنون از احوال پرسیت

منظورش چی بود؟؟؟

😘Thanks GOD 
راست میگه با دست پس نزن با پا پیش بکش اصلا چرا فالوش کردی

درست صحبت کن عزیز با دست پس نزن با پیش بکش چیه!؟ مودب تر صحبت کنید لطفا 

مگه الان فالو کردم؟؟؟ آشناست و یه عمره فالو داریم همو