2777
2789
عنوان

به دوستم حسودی میکنم 🙁

213 بازدید | 14 پست

همکلاسیم وضع ظاهرش و خونوادش از من خیلی پایینتر بود

درسشم خیلییی معمولی بود

هر دومون همزمان شوهر کردیم 

شوهرش نگهبان بود شوهر منم شغل ازاد

یهو زد و شوهرش با پارتی رفت رو کشتی شرکت نفت با حقوق خدا تومن

خودشم با پول شوهرش کلی به خودش میرسه از عمل بینی و کامپوزیت و سفرهای انچنانی و ….

دخترامونم هر دو همسنن 

دختر من اختلال یادگیری داره صعیف ترین بچه کلاسه

دختر اون تیزهوش که میخواد تابستون دوکلاسه بزنه در این حد

تازه خیلیم خوشگله نه شبیه مامانشه نه باباش

بور و چشم رنگی

تازه من درگیر هزار تا مریضیمم هستم از توده سینه و اعصاب و روان و ….

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مقایسه نکن خودتو با دیگران

نمیشه

همه جوره پایینترم 

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
هر کسی امتحان زندگی خودش را داره، همیشه بگو الحمدالله،

من همه جوره امتجان شدم

هرگز ظاهر زندگی دیگران را با باطن زندگی خودتون مقایسه نکنید

واقعاااا شعاره

عزیزم روزی هرکس متفاوته خدا هرچقدر به آدم بده همونقدرم اون دنیا میخواد و می‌پرسه چیکار کردی

اون دنیا هر کار مبخواد بکنه

الان بزاره خوش باشم غرق پول و سلامتی

اگه می خواهید حسودیت رفع بشه

در خلوتت در حقش دعا کن و براش آرزوی خوبی و خوشی کن

در اجتماع ازش تعریف کن و خوبی هاشو بگو

ذکر زیاد بگو

از خداوند طلب کمک کن که این خصلت رو در وجودت ریشه کن کنه

تو گفتی وضع خانوادش و خودش خیلی از تو پایین تر بوده ..پس آسیاب به نوبت ...یه زمانی هم اون آرزوی موقعیت تو رو داشته ...پس بگو خدایا شکرت ..همون طور که به اونا دادی به منم بده ..و من تو مدرسه و دانشگاه همیشه بین نفر اول تا سوم بودم ..دوستم تو دانشگاه مشروط شد و نتونست مدرک بگیره .اون رفت تو کار شنیون و رنگ مو .حساب مالیش چندین برابره مال منه...من چی ؟؟اگر دخترت علاقه به درس نداره باهاش همسیر باش ..جایی دیگه استعداد داره ‌.همه چیز،که توی درس نیست ..و دوم اینکه شوهرش تازه رفته ‌.پس اون حقوقی که مد نظرت هست اون نمیگیره چون ضریبش پایینه ...سوم میدونی تو کشتی رفتن یعنی چی ؟؟چقدر از شرایط،روحی و گوارشی و اعصاب و روان بهم ریخته هس ..ظاهر قضیه رو نبین