2777
2789

با سوابق تحصیلی میخوام ثبت نام کنم

چ مدرکی نیازه؟

ی دیپلم دارم کلا از مدارک تحصلیم😂

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

بدون پیش نمیشه بستگی ب رشتت داره از کجا میای

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

همه پیام نورا یکین

همشون خودخوان هستن 

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بدون پیش نمیشه بستگی ب رشتت داره از کجا میای

ن دیگه دیپلم ریاضی دارم

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
همون دیپلم اوکیهمن مال تهران نیستم اطلاعی ندارم ولی همشون یکین ایتاداشونن اکثرا مشترکه

اخه شنیده بودم ون ک مرکزی و اصلیه از بقیه بهتره

اخه شنیده بودم ون ک مرکزی و اصلیه از بقیه بهتره

این که صددرصد 

بهتر بودن از چه لحاظ؟

استادا که تا اونجایی که میدونم مشترکه 

ازموناهم سراسریه

چیز دیگه ای نداره که

مگه اینکه ی سری جزئیات و امکانتشون مثل کتابخونه و این چیزا فرق داشته باشه

این که صددرصد بهتر بودن از چه لحاظ؟استادا که تا اونجایی که میدونم مشترکه ازموناهم سراسریهچیز دیگه ا ...

اره منظورم همونا بود

عزیزم ی سوال دیگه بدون کنکور رشته روانشناسی هم پذیرش دارن

بنظرت روانشناسی بهتره یا علوم تربیتی؟

بعد واسه ثبت نام میشه حضوری برم؟

بستگی داره به رشته ای که میخوای انتخاب کنی.

مثلاً واحد تهران جنوب خوبه و رشته های  علوم انسانی مثل مشاوره و روانشناسی و تاریخ و علوم تربیتی و اینا رو داره.

واحد تهران شمال رشته های علوم پایه داره.

چون گفتی ریاضی هستی فکر کنم رشته های مهندسی و ریاضی واحد غرب داره.

پذیرش هم بر اساس معدلت هست.اینطور نیست که حتما تهران قبول بشی.

بستگی داره به رشته ای که میخوای انتخاب کنی.مثلاً واحد تهران جنوب خوبه و رشته های علوم انسانی مثل مش ...

مرسی عزیزدلم بابت راهنماییت🤍

تهران زندگی میکنم معدلم 17هست 

دوست داشتم روانشناسی بخونم

مرسی عزیزدلم بابت راهنماییت🤍تهران زندگی میکنم معدلم 17هست دوست داشتم روانشناسی بخونم

معدلت خوبه.پس تهران جنوب رو انتخاب کن.

با این معدل قبول میشی تهران جنوب.

سمت میدون فردوسی خ استاد نجات الهی هست و با مترو یا بی آر تی راحت میتونی بری.

اره منظورم همونا بودعزیزم ی سوال دیگه بدون کنکور رشته روانشناسی هم پذیرش دارنبنظرت روانشناسی بهتره ی ...

تا اونجایی که میدونم روانشناسی بدون کنکور پذیرش نداره

چون یکی از دوستام مهمان دائم شده بود یه مقداری شهریه اش زیاد میشد خواست دوباره پذیرش بشه که پول اضافه نده پیگیری کردیم یکی از مسئولا گف بدون کنکور نمیشه بازم سوال کن

بنظر من روانشناسی بهتره علوم تربیتی هم خوبه ولی نه این دانشگاه

خواستی روانشناسی بخونی میتونی ترم اول علوم تربیتی بخونی ترم دوم اگه معدلت بالای 12 شد تغییر رشته بدی روانشناسی بخونی

اره اتفاقا برای تکمیل پرونده و اینا باید بری همون حضوری برو کارت زودتر راه بیوفته

تا اونجایی که میدونم روانشناسی بدون کنکور پذیرش ندارهچون یکی از دوستام مهمان دائم شده بود یه مقداری ...

خیلی زیاد ازت ممنونم عزیزم خیلی خوب راهنماییم کردی خیر ببینی

خیلی زیاد ازت ممنونم عزیزم خیلی خوب راهنماییم کردی خیر ببینی

خواهش میکنم عزیزم موفق باشی ❤️

بازم سوالی داشتی بپرس تا جایی که بدونم کمک میکنم ، خواستی درخواست دوستی بده گم نکنی