2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره ببخشید چای کمرنگ و چای زیره بخورم مشکلی نداره اب میوه و کامپوت چطور

عزیزم چای کمرنگ مشکل نداره فک کنم آبمیوه اینا هم اوکیه برات زیره رو ی سرچ کن ببین تو دوران شیر دهی حبوبات و سبزیجات معمولا نمیخورن سبزی چون شیرو بدمزه میکنه حبوباتم ب خاطر نفخش بقیه چیزای مقویی بخور اگه شکمتم بستی درد داشتی از شکم بند طبی استفاده کن  بازم سواب داشتی در حد توان و اطلاعاتم خوشحال میشم کمکت کنم

💜💕تو نیمی از من نیستی تمام منی💕💜

امروز 10روزه زایمان کردم چای زیره و چای خیلی میخورم و اب میوه یعنی دیگه نخورم؟

آب میوه طبیعی که خوبه ..بخور عزیزم

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

سلام

مبارکه

کتابهای آموزشی هر سن رو بخون

از همون بچگی باهاش زیاد حرف بزن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

سلاممبارکهکتابهای آموزشی هر سن رو بخوناز همون بچگی باهاش زیاد حرف بزن

ممنونم از راهنماییتون❤

ببخشید ی سوال دیگه ما به زبان کوردی حرف میزنیم میخوام بچه ام کلا به فارسی حرف بزنه بنظرتون این کار درسته یا ن

ممنونم از راهنماییتون❤ببخشید ی سوال دیگه ما به زبان کوردی حرف میزنیم میخوام بچه ام کلا به فارسی حرف ...

جفتش رو خوب یاد خواهد گرفت نگران نباش

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

سلام قدم نی نی مبارک

من شکم بند گرفتم ولی زیاد استفاده نشد چون وقتی میخواستم بشینم انگار که عرضش زیاد باشه قفسه سینم رو اذیت میکرد  ،با یه روسری بزرگ نرم میبستم. شکم هم ۹۵ درصدش رفت. چون از قبل هم شکم نداشتم.ولی الان دوباره باردارم نمیدونم این بار چی بشه

سلام قدم نی نی مبارکمن شکم بند گرفتم ولی زیاد استفاده نشد چون وقتی میخواستم بشینم انگار که عرضش زیاد ...

ممنونم عزیزم

نظرتون راجب شکم بند پشم شتر چیه عزیزم

ان شاءالله بسلامتی زایمان کنی گل 

ممنونم عزیزمنظرتون راجب شکم بند پشم شتر چیه عزیزمان شاءالله بسلامتی زایمان کنی گل

نمیدونم عزیزم تجربه پشم شتر ندارم مال من طبی بود، ولی اگر بتونی تنظیم کنی شل یا سفت بودن کمربندرو خوبه. مهم نیس با چی ببندی با هرچی راحتی ببند

ممنون گلم