2777
2789
عنوان

استانداردهای زندگیتون چی هست

153 بازدید | 26 پست

من و شوهرم هر دو کارمندیم با هم حدود ۴۰ میگیریم که ۲۰ تومنی واسه قسطی

یک بچه هم داریم با خونه و ماشین

ولی من اصلا حالم  خوش نیست ک زندگی برام سخت میگذره 

شاید چون هیچ امیدی به آینده ندارم

و شاید چون اطرافیان پولداری دارم

چرا زندگی‌ دو تا تحصیلکرده که عین خر کار میکنن این باید باشه.

از عصر گریه میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خبره این همه قسط

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️

من خانه دارم ولی خب همسرم اوضاش خوبه و بیشترشو مدیون پدر همسرم هستم که پشتیبان همسرم بودن

مشکل اون ۲۰ تومن قسطه که دارین

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

نگاه زندگی بقیه نکن از هرچی داری لذتشو ببر و هدفمند پیش برو 

زندگی شما سقف آرزوهای یکی دیگه اس

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
ما هم خونه و ماشین گرفتیم که اینهمه وام داریم

ما هر دو ماشین داریم. واقعیتش میتونستیم از همه چی بزتیم و الان خونه داشته باشیم. اما دلم نمیخواد سنمون بره بالا و فقط برای یه خونه تمام خوشی و تفریحاتو به خودمون حروم کنیم. خونه هم کم کم جمع میکنیم میخریم

عزیزم درسته که زندگی و رفاه حق همه ماهاست ولی خیلیا ندارن.

نوشتی که 

خونه 

ماشین 

فرزند

شغل  داریم.

میدونی داشتن تک تک اینا واسه خیلی ها آرزوئه!!!مثلا خود من سومی رو ندارم.»* هر کی هر چی نداره رو میخواد*

شما هم بدون تو این همه قسط و بدهی دادن تنها نیستی 

اوضاع اقتصادی بشدت ناجوره.همه عین خر کار میکنن و استانداردهای زندگی ها مونم که ....😑

واسه آرامش خودت هم که شده خودتون و زندگیتونو به هیچ وجه بااینکه سخته ولی با کسی مقایسه نکنید

آمین بگو. خدایا دامن همه کسانی که بچه دوست دارن رو سبزمن