2777
2789
عنوان

بچها بیرحمترین موجودات روی زمین هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 2498 بازدید | 86 پست
ببخشید ناراحتتون کردم،خیلی کاربرا غمگین شدم واقعا متاسفم..مادرم نمیدونم چرا اینقدر پدرمو میزد با چوب ...

میتونس بزارش سالمندان کارسختی نبودچقدرسنگدل بودن خدافقط میدونه اون دنیاچیا بسرش قراره بیادبخاظرظلمی ک به پدرت کرده

میتونس بزارش سالمندان کارسختی نبودچقدرسنگدل بودن خدافقط میدونه اون دنیاچیا بسرش قراره بیادبخاظرظلمی ...

سالمندان هزینه میخاست عزیزم که ما نداشتیم البته که مرکز نگهداری سالمندان تو شهر ما نیست داخل استان هست ما یه شهرستان کوچکیم طرف جنوب مناطق محروم،مادرم گناهش خیلی بزرگه جلو ما پدرمو خار کرد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره بخدا ، بچهای من خیلی کوچیکن دلیل بدرفتاری بچهاش در حالیکه یکی از دختراش کلاس چهارم و یکی اول راه ...

دوبار که جدی و با اخم غلیظ و چشم غره شدید بهشون توپیدی حساب کار دستشون میاد طوری چشم غره بهشون برو که خودشونو خیس کنن .بگو اگه یه بار دیگه یه بچه ای رو علیه بچه هام کردین با خودم طرفین 

حرفت اشتباهه باید بگی والدینی که ظلم و بدی رو تو مغز بچه هاشون میندازن بی رحم ترین موجودات دنیان 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

دوبار که جدی و با اخم غلیظ و چشم غره شدید بهشون توپیدی حساب کار دستشون میاد طوری چشم غره بهشون برو ک ...

همین کارو کردم هر چی چشم براشون در آوردم بدتر دعوا داشتن،دیگه شدم مضحکه ی هزار بچه که مال جاری و خواهر شوهرن ،اینا بچه نیستن از لج بدتر میکنن خدا روسیاهشون کنه اگه خدا وجود داده انتقام بچهامو بگیره

حرفت اشتباهه باید بگی والدینی که ظلم و بدی رو تو مغز بچه هاشون میندازن بی رحم ترین موجودات دنیان

نمیدونم دیونه شدم از تنهایی خودمو بچهام تا خونه ی خواهر شوهری میرم جاریم بچهاشو برمیداره و میاد و نمیره میشینه که بچهاش حرص منو دربیارن چون دیده من باادب و محترم سنگینم آبرو دارم بیخودی جنگ راه نمیندازم

همین کارو کردم هر چی چشم براشون در آوردم بدتر دعوا داشتن،دیگه شدم مضحکه ی هزار بچه که مال جاری و خوا ...

ببین من خودم جاریم از جا ی تو بدتره. چه جور بگم بهت شابد باورت نشه جلو شوهر خودم تو خونه ی خودم تو بارداری منو زد . دیگه ار جاری من وحشی تر کسی رو سراغ ندارم ولی بچه هامون با هم مشکلی ندارن البته اگه هم داشته باشن اینقدر رفت و امد رو کم کردم که سال به بار هم نمیبینمشون

نمیدونم دیونه شدم از تنهایی خودمو بچهام تا خونه ی خواهر شوهری میرم جاریم بچهاشو برمیداره و میاد و نم ...

خب اون داره شخصیت مریضش رو بهت نشون میده و تو داری با سکوت بهش جرعت میدی تو و بچه هاتو بیشتر از این آزار بده مطمئن باش داره ازت یه افسرده غمگین و بی اعتماد به نفس می‌سازه

چندبار مقابلش محکم بایست و حتی بچه هاش رو دعوا کن به مادره بگو حالا که تو به بچه هات ادب و تربیت یاد ندادی چطوره من یادشون بدم 

بزار بچه هات هم جرعت و شهامت رو ازت یاد بگیرن و از خودشون دفاع کنن وگرنه بخاطر همین علت تو جامعه آدم های ضعیفی بار میان 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

خب بخندن چیزی ازارزش تون کم. میشه؟ وقتی بی تفاوت باشی خودشون خسته میشن. ازکارخدا خبرنداری. خدابهترین حامی وپناهه

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

چ انتظاری از خونواده ی شوهر داری ،رهاشون کن ،منم شهرغریبم هیچکس ندارم همسرمم صب میره اخر شب میاد منم بابچه م خوشم ب هیچکسیم احتیاج ندارم تازه تو دوتا داری خیلی راها هس برای سرگرمی ،ما حتی تو این هوای سرد امروز ساعت ۳رفتیم بیرون ۷برگشتیم ،از این ادمای سمی بگذر اعتماد ب نفس تو بالاببر بزا بچه هات ادم قوی وبااعتماد بنفس بار بیان

دنیا ممکن است یه تصور خیالی ،وفلسفه ی وجود صرفا یک رویاباشد.