2777
2789
عنوان

بچها بیرحمترین موجودات روی زمین هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 57 پست
با آدم حسود هیچی نمیشه کرد فقط باید ازشون دوری کرد،من اینجا غربلم هیچکس باهام دوست نیست هیچکس باهام ...

به جهنم ولشون کن 

تو بچه هات و کلاس ثبت نام کن خودتم برو باشگاه و کلاسای مختلف باهاشون رفت و امد نکن

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

به جهنم ولشون کن تو بچه هات و کلاس ثبت نام کن خودتم برو باشگاه و کلاسای مختلف باهاشون رفت و امد نکن

بچهام فعلا کوچیکن ولی انشالله همین کارو میکنم،از اول ازدواج خیلی دیر به دیر میرم فقط خونه ی یه خواهر شوهرم که همسایه ی دیواربع دیواریم،سه چهار ماهی یبار میرم خانواده ی شوهرم که اصلا نمیان مثلا زایمان کردم نیومدن بچه ی دومم بدنیا اومد اونهمه بیمارستان بستری بودم نیومدن،پسرم دستش شکست چقدر گرفتاری اونا نیومدن منم خیلی دیر ب دیر میبینمشون جاریم هم همسایه ی دیوار ب دیواریم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچهام فعلا کوچیکن ولی انشالله همین کارو میکنم،از اول ازدواج خیلی دیر به دیر میرم فقط خونه ی یه خواهر ...

چرا نمیان؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

چرا نمیان؟

چون از نظر اونا من ساده ام بی کلاسم چون خوشگل نیستم انسانم نیستم،کم حرفم،آخه منو اقوام شوهر کلا غریبه ایم هیچ حرفی با هم نداریم،مثلا در شاًنشون نیست بیان خونه من خودشونو میگیرن،من طایفه ی بالای ندارم اینجا همه چیز از روی خوشگلی و پولداری و طلا داری و خونه ی خوب و طایفه ی بالا وسلیطه بودن محاسبه میشه،

سلام عزیزم ایشون به شما حسودیش شده از وقتی که با همسرت ازدواج کردی حس میکنه تو رقابت افتاده و

هووو پیدا کرده شما باید اعتماد بنفس خودت و بچهات رو بالا ببری  به خودت برس جلوش نادیدش بگیر گفتم ادم سمی رو نادیده بگیر  خدا که نیست؟

حالااقوام شوهر کین؟ همه دوست دارن فاصله بگیرن

شما دوست داری بهشون بچسبی خودت خوش باش با همسرت خودتون یه خانواده هستین بد باشه بدی میبنه شک نکن

اوناهم انقدر نفهم هستن که خوبی شمارو نمیبنن حرف ایشون گوش میدن این بخاطر چیه بخاطر اعتماد بنفس نداشته شماست خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

سلام عزیزم ایشون به شما حسودیش شده از وقتی که با همسرت ازدواج کردی حس میکنه تو رقابت افتاده وهووو پی ...

آخه چیزی ندارم که بهم حسادت کنه،نه خونه زندگی درستی نه طلایی نه ماشین نه قیافه ای دارم،اون طلا برای خودشو دختراش موتور تریل گوشی آیفون برای پسراش خونه ی با لوازم سلطنتی قیمتی همه چیز داره ماشینم داره ولی شوهر من همیشه دستش برای گدایی درازه،ما اصلا همو نمیبینم با اینکه دیوار به دیواریم سه چهار ماهی یبار اونم مراسمی ختمی جشنی یا مُحرمی،بت این حال با من اصلا حرف نمیزنه خودشو میگیره

مادر شوهر ندارم،ولی خواهر شوهرم با اون جاری بدجنس دوستن و در ارتباطن معلومه از اون حمایت میکنن،چون ب ...

عزیزم بچهاتو بزار مهد تا دوستای جدید پیدا کننن و ارتباط سالم رو یاد بگیرن 

تا میتونی توی جمعای سمیشون حضور پیدا نکن مجبور شدی بچهاتو نبر اونم مجبور شدی بهشو بگو کنارت بشینن و تکون نخورن 

دوست اجتماعی پیدا کن و روابط خانوادگیتونو گسترش بدین مثلا باهمکارای شوهرت همکلاسیا و دوستای بچهاتون با درو همسایه ارتباط بگیرین 

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
آخه چیزی ندارم که بهم حسادت کنه،نه خونه زندگی درستی نه طلایی نه ماشین نه قیافه ای دارم،اون طلا برای ...

خدا تو زندگیش شاخش رو میشکنه پس همین

خودشیفته و به خودش مینازه زیاد تو فامیل دیدم

هرکی خودشو برا بقیه میگرفت باید بیایی حال و روزش رو به بینی 

آخه چیزی ندارم که بهم حسادت کنه،نه خونه زندگی درستی نه طلایی نه ماشین نه قیافه ای دارم،اون طلا برای ...

نگین این حرفها رو. مطمئن باش جایگاه شما پیش خدا بالاتره. یادت باشه زمین گرده. پس روی خودت و اعتماد به نفست کار کن.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

یادمه نوجوان که بودم بچه های فامیل خیلی منو تو جمع هاشون راه نمیدادن. خیلی دلم میشکست.الان منم که خیلی با اونها صمیمی نمیشم.

عزیزم بچهاتو بزار مهد تا دوستای جدید پیدا کننن و ارتباط سالم رو یاد بگیرن تا میتونی توی جمعای سمیشون ...

همسایه هام همشون فامیل شوهر که جاری همه رو کرده بنام خودش انگار سند اونا رو داره دایی عمه عمو خاله ی شوهر دختر خاله و دختر عموی شوهر عروس خاله ی شوهر همه رو کشیده به خودش،شوهرم شاغل نیست که همکار داشته باشه بیکاره،بچهامم هنوز کوچیکن مدرسه نیستن،رابطمون خیلی کمه بازی سه چهار ماهی تو یه مناسبت مارو میبینن بچهاش هار میشن میفتن به جون ما اون مجلس رو به جونم زهر میکنن منم بچهام برمیدارم و میرم خونمون چیزی ک دقیقا جاریم و بچهاش میخان

خدا تو زندگیش شاخش رو میشکنه پس همینخودشیفته و به خودش مینازه زیاد تو فامیل دیدمهرکی خودشو برا بقیه ...

چی بگم ظالم همیشه سالم ولی من همیشه دلم شکسته با این کاراش که مارو مجبور ب خونه نشینی کرده 

نگین این حرفها رو. مطمئن باش جایگاه شما پیش خدا بالاتره. یادت باشه زمین گرده. پس روی خودت و اعتماد ب ...

چون پیش اقوام شوهر تنهام اعتماد بنفس ندارم نه دوستی نه کسی میاد میره

یادمه نوجوان که بودم بچه های فامیل خیلی منو تو جمع هاشون راه نمیدادن. خیلی دلم میشکست.الان منم که خی ...

منکه با کوله بار مشکلات به تحقیر توهین عادت کردم،کاش شوهر غریب نگرفته بودم وگرنه تو فامیل خودم جایگاهی حفظ بود کسی بودم واسه خودم

چون پیش اقوام شوهر تنهام اعتماد بنفس ندارم نه دوستی نه کسی میاد میره

باید قوی بشی. روی  خودت کار کنی. به بچه هات برسی. از کسی انتظار نداشته باش.