2777
2789
پول داشته باشی دور از جون مریضی لاعلاج چیالبته پول خیلی مهمه ولی در کنار سلامتی

همون بیماری هم که دور از جون همه باشه برای یه فرد فقیر به مراتب سنگین تر و بدتر از یه فرد متموله

💍🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول و سلامتی و خانواده داشته باشی به نظرم همه چی حله

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

اصلا پول یه بستر و نیاز اولیه س 

مثل آب 

مثل اکسیژن 

وقتی اکسیژن نباشه شدنیه اصلا؟

فلسفه پول هم به همین نحو 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
همون بیماری هم که دور از جون همه باشه برای یه فرد فقیر به مراتب سنگین تر و بدتر از یه فرد متموله

صد در صد

ولی پول تنها هم بدرد نمیخوره

ولی بی تاثیر هم نیست هرکی میگه تاثیر نداره بزن تو دهنش

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

هرکس رو ببینم که واقعا به این طرز فکر باور داره؛ قطعا دورش رو قلم می‌گیرم و ازش تا حد ممکن فاصله می‌ ...

برعکس برای من اونا آدمای امن ترین

چون به نظرم می رسه شعار نمی دن

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

هرکس رو ببینم که واقعا به این طرز فکر باور داره؛ قطعا دورش رو قلم می‌گیرم و ازش تا حد ممکن فاصله می‌ ...

تو دین هم میگن یه حدیث بود یادم نیست برای کدوم امام بود فک کنم امیرالمومنین بود که«وقتی فقر از دری وارد بشه ایمان از یه درِ دیگه بیرون می ره»

این تفکر، مال اندوزی نیست! اگه باعث نشه سمت حرام ها بریم... 

ـــــ🤍ــــــ"

برعکس برای من اونا آدمای امن ترینچون به نظرم می رسه شعار نمی دن

چه حرفا! مگه تو مجازی چیزی جز اعلام نظر و عقاید که به قول شما شعار و وجه فکری‌مونه رو می‌تونیم بیان کنیم؟!

صدها اندیشمند و حکیم و انسان فاضل همه شعار داده‌اند؟! سعدی هم شعار می‌داد:

دنیا به دین خریدنت از بی‌بصارتی‌ ست!

ای بدمعاملت، به همه هیچ می‌خری!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

شما بگو ارزش و اولویت چیه ما متقاعد بشیم ،

باهوش و با استعداد باشی با پول شکوفا میشی ،

زیبا باشی با پول زیباتر میشی و دیده میشی ،

سلامت باشی با پول سلامتیت پایدارتر میمونه ،

امنیت مالی باعث میشه احساس قدرت کنی و کمتر هیجانی و تکانشگر رفتار کنی و وقار بیشتری تو رفتارهات باشه ، پس محترم و شیک تر هم میشی ،

امنیت مالی باعث میشه بهتر بتونی برای سواد و ارتقاء شخصیت وقت بگذاری ،

امنیت مالی عزت نفست رو بالا میبره دچار خیلی از بیماری های روحی و رفتارهای پست نمیشی ،

شاید پول تضمین صد دردصدی خوشبختی نباشه ولی بی پولی صدرد بدبخیته!

اونی که میخواد تو ثروت بدبخت باشه دیگه خیلی بی عرضه بوده

💍🩷
تو دین هم میگن یه حدیث بود یادم نیست برای کدوم امام بود فک کنم امیرالمومنین بود که«وقتی فقر از دری و ...

کسی نگفت فقر خوبه! 

کسی نگفت مال دنیا و رفاه نسبی بده! 

چیزی که خطرناکه بت شدن مال در نظر انسانه که وقتی پای ارزش‌هاش وسط بیاد؛ در ازای مال ارزش‌های وجودی‌شو حراج نکنه! 

برای سفره رنگین، ظلم نکنه، گناه نکنه،  مال حرام سر سفره اش نیاره!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
چه حرفا! مگه تو مجازی چیزی جز اعلام نظر و عقاید که به قول شما شعار و وجه فکری‌مونه رو می‌تونیم بیان ...

نه خب ببین بین پول و شرافت و... قطعا شرافت مهم تره

ولی وقتی می شه هردوتاش رو داشت چرا پس بزنیم؟

وقتی خانواده رو می شه با پول نجات داد

وقتی می تونی یه حفاظ امن برای خودت و عزیزانت درست کنی که هر بی سر و پایی بهشون آسیب نزنه نگاهشون به خوشیای زندگی بقیه نباشه خب چرا که نه؟

من حتی خواستگار فقیر و شغل بلاتکلیف یا حقوق کم قبول نمی کنم چون می ترسم بچه هام حسرت زندگی بچه های هم سنشون رو توی فامیل بخورن

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

شما بگو ارزش و اولویت چیه ما متقاعد بشیم ،باهوش و با استعداد باشی با پول شکوفا میشی ،زیبا باشی با پو ...

شما فکر می‌کنی ما تازه از سیارات دیگر بر زمین اومدیم؟!

کسی در مورد اینکه به پشتوانه مالی می‌شه بهره‌برداری‌های مثبت مختلفی کرد و اینکه فقر و مستمندی مخربه شکی نداره!

بحث اینه این پول از کجا باید بیاد؟! 

مال دزدی و حرام باشه اما زیاد مطلوب‌تره یا مال طیب و طاهر و حلال که کمه؟! 

تو خونه استیجاری بی‌امکانات که از راه درست به دست اومده ارجحه یا تو خونه اعیونی که از غصب مال مردم، دزدی، اختلاس و... به دست اومده؟! 

سوال اینه اگر راه درستی برای رسیدن به اون پول زیاد نیست، دست به خلاف بزنیم یا نه به ارزش‌های اخلاقی پایبند باشیم ولو با سفره کوچک؟!