2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکم چهرش خوبه فک کرده سراع هر کی بره با دوتا دوست دادم خر میشه

شوهرت مشکل داره خواهرم 

شما هم ازش حیفی 

کاش همون 10 سال قبل ازش جدا میشدی

اماهنوز هم سنی نداری.. زودتر خلاص شو

نزار 10 سال دیگه بشه، که تموم فرصت ها رو برای ساختن یه زندگی سالم، از دست بدی

چه اعتماد بنفسی داره شوهرت 😏

مهریه رو بذار اجرا 

زن دوم یادش بره

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
اره ولی مدام باید تمدید کزد زل اینارو ماها از پسش بر نمیایم

میدونم 

نیازی به انجام این کارا نیست ، حرفم اینه اگه شوهرت دوست داشت هزینه می‌کرد برات تا بشی شبیه چهره های مورد علاقه ش ، نه اینکه جایگزین کنه

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
خونه بابام راصین با طلاقم والا مریصم هیتم پولیم ندارم اما مجبورم باید برم فروشندگی چیزی

عزیزم جدا شو 

مردها فکر کنن که دوست نداری جدا شی 

بدتر اذیت می کنن 

امیداوارم که مثل ...

پشیمون میشه و به ....خوردن میفته 

واقعا چرا فک میکنید ایراد از دختراست از ذات کثیف مردا نیست؟ دخترا گونی هم بپوشن اینا همونن

نه خیر عزیزم این مدل تیپایی که می زنن واقعا زننده هست 

خوش تیپی و خوش پوشی و تمیزی با تیپ زننده زمین تا آسمون فرق داره مردا هم که نود درصدشون کثیفن 

پس ما خانمها باید میدان ندیم به مردا 

همیشه تصمیم داشتم کمترین مهریه رو داشته باشم ولی با خوندن این تایپک پشیمون شدم

من چون مهریم ۵۰ میلیون بود شوهدم از اول همیشه زندگیشو قدرش ندونس اصلا این اشتباه نکن حتی خانوادشم این کردن تو سرش از روز عقد ،بعد تو مراحاگل جدایی ادن چندر غاز گرفتم بعد اشتی پسش دادم گفت میدم بهت اما میدونم نمیده

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
خونه بابام راصین با طلاقم والا مریصم هیتم پولیم ندارم اما مجبورم باید برم فروشندگی چیزی

اگه دیدی داره اقدام میکنه اون موقع برو خونه بابات. تو این مدتم هرچقدر کم پول دستتو میگیره پس انداز کن‌. اگر اجازه میده و شرایطشو داری از الان شروع به کار کن. منشی، فروشندگی اینا خوبه ولی بتونی تو کارگاه کار کنی امن تر و یه چیزی هم یاد میگیری. توکل بخدا. خدا تنهات نمیزاره