2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ندارم ده ساله نداشته بشه

پس بیخیال باش و برو حتمالیاقتت رونداره 

مطمئن باش یکی رو پیدامیکنی که قدرت رو بدونه

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                  https://www.karzar.net/136819 لطفا کارزارخروج افغانی هارو امضاکنید.
یه چیزی بهت بگم؟ هیچ وقت یه زن خوشگل و خوب و همه چی تموم نمیاد با مرد شوهردار ازدواج کنه بیخودی خودت ...

ندارم تاپیکا قبلم تروخدا ببین میگه طلاق بگیریم منم این هفته دیگه میرم حتمی

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
پر هاشو قیچی کن ببین سکوت کنی می‌ره با زن میادا! روزگار شو سیاه کن تا بفهمی حتی ب زبون هم نباید بیار ...

میگه طلاق بگیریم وگرنه سرت یا هو میاد یا خیانت..

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
باعشق بوده مثلا منم زشت نیستم فقط مثل این فرم صورتم بیصی پر نیس وگرنه من از ایم خوشکلتر میشدم

ژل تزریق کن یا فرص چاقی صورت بخر پرترر میشه

خدا رو هزار مرتبه شکر که   به آرزوم  رسیدم و بعد از ۱۴۰۴ شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۴ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜