2777
2789
عنوان

خانوادتون نگران درس خوندن یا دانشگاه و اینا هستن یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 152 پست

بابام حساسه ولی نه اونقدر زیاد مامانم هم همینطور نه که سرزنشم کنن هنوز نرسیده به کنکور نمی‌دونم ولی حتی اگه درس بیفتم هم سرزنش هم نمیکنن اما همش بهم میگن درس بخونم و نصیحت و هی میگن چرا درس نمی‌خونی مثلا سرم تو گوشی باشه و اینا عادی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانواده ی من اصلا و ابدا حساس نبودن .من رتبه ممتاز دانشگاه بودم ..اونا نمیدونستن ...تابستونها ترم تابستونی برمیداشتم ..بابام میگفت دخترم خنگه .قبول نمیشه تابستونم میره دانشگاه 😑.وقتی این حرف رو از خواهرم شنیدم حالم بد شد ...خوشا به حال اونا که خانواده کنارشون بود...

خودتم هیچ علاقه ای به تحصیل نداشتی تو زمینه ی دانشگاهی؟یا مجبور شدی؟

از ی طرف دوس داشتم تحصیلکرده باشم

از ی طرفم میخاستم سری برم سرکار و پول در بیارم چون فک‌میکردم دانشگا رفتن تو ایران وقت تلف کردنه

‌‌‌شبیه نقطه ویرگولم؛خواستار پایان، محکوم به ادامه..!

تا راهنمایی خیلیییی حساس بودن از دبیرستان تا حالا که دانشجوام دیگه کاری ندارن

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
یعنی ترک تحصیل کردی؟حساسیتشون تو چه زمینه ای بود؟ حمایتت هم میکردن؟

نه ترک تحصیل نه ولی دانشگاه رشته تاپ قبول نشدم.وقتی دیدن علاقه ندارم فشار نیاوردن بهم❤️

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                   ❌تعلیق نیستم ولی دیگه فعالیتی ندارم برای همیشه❌