2777
2789
عنوان

مراسم شام غریبان

261 بازدید | 59 پست

شماها خدایی نکرده خدایی نکرده یکی از نزدیکان فوت کنه شب قبرش مراسمش چجوری برگزار میکنین

ما شب قبر جمع میشن خونه طرف قرآن پخش میکنن چندتا ختم قرآن گرفته میشه دعا و صلوات و فاتحه خونده میشه

حالا دیروز پسر طبقه پایینیمون خودکشی کرده بخدا دریغ از یه صدای صلوات و فاتحه امروز صبح دفنش کردن از ۸ صبح بخدا باند رو روشن کردن ترانه گذاشتن(که مثلا عروسی گرفتن)هنوزه هنوزه روشنه صدای جیغ و گریه میاد همراه با ترانه

با همسایه بالاییمون قرار گذاشتیم رفتیم ده دیقه فاتحه بدیم رفتیم نشستیم دریغ از یه صلوات گرفتن هر چقدر منتظر شدیم یکی فاتحه بگیره از مهمونا کسی چیزی نگفت منم اروم یه فاتحه خوندمو بلند شدم اومدم

کاش بدونیم مرده شب قبر چقدر به فاتحه نیاز داره

از ما استخوان هایی خواهد ماند که حسین را دوست دارد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر مسلمونن که تندوبدن‌مرده رو‌دارن توگور میلرزونن

خانواده خیلی خوبین تو ماه محرم تو خونشون روضه اینا زیاد میندازن ولی نمیدونم چرا اینکارو میکنن

از ما استخوان هایی خواهد ماند که حسین را دوست دارد