2777
2789
عنوان

وقتی تاپیک های خیانت میبینم خودمو جای اون خانم میذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 36 پست

آقامن بدون هیچ تردیدی وسایلموجمع میکنم و میرم

مهری ام رومیزارم اجراجدامیشم

ولی میدونم دیگه هیچوقت اون آدمِ سابقم نمیشم😥

آزادی،شخصیت زن را لو میده!                                     پول،شخصیت مرد!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دوست روانپزشک دارم می‌گفت یکی از همکارا ک اتفاقا زن و شوهر پزشکن خانمه وقتی وارد خونه میشه با یه خانم ل  خ ت و شوهرش ک همین وضعو داشته مواجه میشه خانم دکتر بااین صحنه ک‌ مواجه میشه درو می‌بنده و میگه ببخشید انکار اشتباه اومدم و می‌ره بعد چند ساعت برمیگرده خونش و الان بعد گذشت یکماه مرده می‌گفت حاضرم دعوام کنه بزنه تو گوشم یا ی کلمه حرف راجع بهش بزنه و اون نمیگه چیزی و مرده از حرف نزدن زنش در عذاب بود و بنظر من بزرگترین عذابم همینه 

یه دوست روانپزشک دارم می‌گفت یکی از همکارا ک اتفاقا زن و شوهر پزشکن خانمه وقتی وارد خونه میشه با یه ...

جدی گفتی؟

مگه میشه اشتباه واردخونه شدم همین 

ینی گفت اشتباهی اومدم؟الانم گل و بلبل هستن؟

آزادی،شخصیت زن را لو میده!                                     پول،شخصیت مرد!!

جدی گفتی؟مگه میشه اشتباه واردخونه شدم همین ینی گفت اشتباهی اومدم؟الانم گل و بلبل هستن؟

اره بخدا .خیلی باید آدم بتونه خودش رو کنترل کنه نزنه اون دوتا کثافتو بکشه اما واقعیت داره ارزش خودش رو با فحاشی و دهن ب دهن گذاشتن و آبروریزی پایین نیاورد.نه می‌گفت داره با سکوتش شوهرش رو عذاب میده چون نمیتونه جدا بشه به دلایلی