2777
2789
عنوان

پشت کنکوری ام🙃درس نمیخونم🙂بدلیل بهم بدید برای درس خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 108 پست
من نتونستم دیپلم بگیرم🙃💔وای حتی میگم نتونستم ی دیپلمم بگیرم حالم بد میشه

بنظرم نگران نباش 

یکی از اشناهای من سه تا بچه داره شنیدم‌تازگیا داره میخونه ک دیپلمشو بگیره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید عجیب باشه ولی امسالم دقیقا همون تاریخ همون روز اتفاقای سال قبل تکرار شد‌. یعنی خدا دقیقا منو تو ...

درسته دقیقا 

اگ درس نگیریم اینقدر خودشو تکرار میکنه تا درس بگیریم

نه بابا من رل و اینا که ندارم فقط یه کراش ریز زده بودم که اونم خودم بیخیالش شدم🥲😅😂

امیدوارم امسال بترکونی عطسطگ

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم صلوات مهمونم کنی🙂🌱

اول اینکه که خیلی لطف داری عزیزم مرسی دعا کن منم دکتر بشم دوم اینکه توی این پست جدیدم برنامت رو گفتم ...

قربونت عزیزم

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم صلوات مهمونم کنی🙂🌱

منظورت از بی وقفه چطوریه گلممن رشتم تجربیه

اها منم رشتم تجربی هست رشته ی خوبیه 

عزیزم منطورم از بی وقفه یعنی این که حداقل روزی ۱۲ تا ۱۴ ساعت درس خوندن منظم و درست و هدفمند هم با کمیت هم با کیفیت

اساتید هر درس رو میگی❤️

عزیزم من موسسه تام لند کلاس می رفتم با موسسه ماز و تیزلاین که ۳ تاشونم خیلی خوب بودن اسم اساتید رو دقیق یادم نیست ولی وارد سایتشون بشی می تونی اسم اساتید هم ببینی. اپلیکیشن پادرس و کانال اموزش اباد توی اپارات هم خوبن. کتاب تست های خیلی سبز و گاج هم بنظرم تهیه کن خوبن. 

مرسییبرای نهاییا کتاب چی خوبه❤️

خواهش می کنم من زیاد برای نهایی وقت نمی ذاشتم بیشتر همین جزوه ها و حرف های خود استاد برام مهم بود و استاد لامعی هم نمی دونم بشناسی یا نه اونم یه پکیج نهایی گذاشته بود اونم شرکت کردم عالی بود